Search
Close this search box.

SPAR Україна розвиток в Україні: незабаром відкриття ймовірно першого нового торговельного закладу у воєнний час

SPAR Україна підтримує роботу магазинів та продовжує розвиток в Україні.

Ми працюємо на економічному фронті, адже бізнес в Україні повинен забезпечити тил та надійну підтримку на передовій.

З перших днів війни ми отримала потужну гуманітарну допомогу від багатьох партнерів SPAR у Європі та світі. І вона продовжує надходити задля підтримки України та українців, які потрапили в епіцентр військових дій.

Водночас, сьогодні ми не тільки підтримуємо діяльність наших магазинів, а й знову відновлюємо розвиток мережі. Адже зараз існує істотна передумова для бізнесу зосередитись саме у західних регіонах, і тут ми, як ніхто, добре володіємо знанням ринку нерухомості, базою постачальників та головне – маємо надійних партнерів.

Наші фахівці розробляють та надають готовий бізнес-план із врахуванням усіх особливостей регіону та місця розташування торговельного об’єкту, готують ефективний маркетинговий план, надають кваліфіковану допомогу та супровід під час і після відкриття магазину, автоматизують роботу торговельного закладу завдяки власному програмному забезпеченню та надають унікальну програму лояльності.

Незабаром відбудеться відкриття супермаркету SPAR у Чернівецькій області, с. Великий Кучурів (вул. Головна, 24-А). Ймовірно, це буде перший новий торговельний заклад, що відкритий в Україні у воєнний час. І ми віримо, що не останній, що наші дії надихнуть багатьох підприємців знову інвестувати і розвивати економіку України. Торговельна площа нового закладу 131,5 кв. м, на якій уже традиційно, окрім основної продукції – бакалії, молочних продуктів, фруктів та овочів, консервів, ковбас та хлібобулочних виробів – також буде зона Food to Go із запашною кавою, смачними хот-догами та паніні. Для обслуговування покупців працюватиме 2 каси. Про дату відкриття ми обов’язково повідомимо додатково.

Якщо ти активний, хочеш відкрити чи відновити власний бізнес, прагнеш відновлювати економіку, то саме час діяти. За підтримки надійних партнерів – це можливо.

Понад 3500 сухих пайків для ЗСУ були сформовані силами волонтерів та працівників мережі супермаркетів “Наш Край” та SPAR

Друзі, уже понад 3500 сухих пайків для ЗСУ були сформовані силами волонтерів та наших працівників,?? в тому числі і завдяки гуманітарній допомозі від наших партнерів SPAR з усього світу, яка надійшла та продовжує надходити. А саме від головного офісу SPAR International, SPAR Грузія, SPAR Польща, SPAR Данія, SPAR Гран-Канарія, SPAR Албанія, SPAR Норвегія, SPAR Німеччина, SPAR Нідерланди, SPAR Угорщина, SPAR Швейцарія, SPAR Австрія, SPAR Ірландія, SPAR Італія, SPAR Іспанія, SPAR Бельгія.

Щиро дякуємо вам, друзі! Ваша підтримка зараз дуже важлива для нас!???

Ми продовжуємо працювати до перемоги та плануємо сформувати ще більше сухпайків!?

Якщо ви бажаєте долучитись і надати продукцію для сухпайків, ось номер телефону 050 438 02 80, за яким можна з нами сконтактувати та перелік необхідних продуктів:

• Тушонка м’ясна, з/б

• Консерва рибна

• Каша

• Консерва “Паштет м’ясний”

• Галети/ крекери

• Чай/ кава

• Поживні батончики

• Набір “Сухофрукти-горіхи”

• Мед/ джем

• Сіль/ перець

• одноразова ложка, серветки, сухий спирт, таблетка для знезаражування води.

Тримаймося!

Слава Україні! Слава ЗСУ! ??

Вже вдалось сформувати 1000 аптечок для військовослужбовців та 200 наплічників для медичних загальновійськових санітарних інструкторів

У нас робота кипить! Працюючи в тилу забезпечуємо нагальні потреби наших ЗСУ на передовій.

Сьогодні наша армія дуже потребує якісного забезпечення повноцінними аптечками, які ми зараз активно формуємо завдяки нашим партнерам SPAR зі всієї Європи та світу, а також волонтерам, які допомагають. Вже вдалось сформувати 1000 індивідуальних аптечок для військовослужбовців та 200 наплічників для медичних загальновійськових санітарних інструкторів.

Необхідні ліки та складові для аптечок прибули від наших партнерів SPAR з різних куточків світу, які з перших днів війни нас активно підтримують. Тому ще раз хочемо висловити усім щиру подяку: головному офісу SPAR International, SPAR Грузія, SPAR Польща, SPAR Данія, SPAR Гран-Канарія, SPAR Албанія, SPAR Норвегія, SPAR Німеччина, SPAR Нідерланди, SPAR Угорщина, SPAR Швейцарія, SPAR Австрія, SPAR Ірландія, SPAR Італія, SPAR Іспанія, SPAR Бельгія.

Також необхідні канцелярські засоби (блокноти, маркери, ножиці) нам надали місцеві волонтери, за що їм теж щиро дякуємо.

Для подальшої комплектації аптечок та наплічників нам все ще потрібні ліки (детальний список за посиланням) https://spar.ua/news/208

Хто бажає допомогти у комплектації або надати ліки звертайся за телефоном 050 438 02 80

Також Інвестиційна Група VolWest Group, якій належать мережі «Наш Край» та SPAR, придбала та передала для ЗСУ мікроавтобус Mercedes Sprinter для перевезення поранених.

Разом до перемоги!

Слава Збройним Силам України!

Центр допомоги біженцям у «Адреналін Сіті» вже прийняв понад 700 людей

Центр допомоги біженцям у «Адреналін Сіті» вже прийняв понад 700 людей і готовий прихистити ще. ??

Якщо ви в Луцьку і вам потрібно переночувати – звертайтеся у колцентр: 0951249008.

Теплий дах над головою буде! Якщо у вас є дітки і ви хочете залишитися на довше, то переселимо вас у хостел, як тільки звільниться місце.

У центрі допомоги біженцям також є триразове харчування, чай, кава, вода, вбиральні.

Хочемо висловити подяку нашим партнерам SPAR з усього світу, а саме головному офісу SPAR International, SPAR Грузія, SPAR Польща, SPAR Данія, SPAR Гран-Канарія, SPAR Албанія, SPAR Норвегія, SPAR Німеччина, SPAR Нідерланди, SPAR Угорщина, SPAR Швейцарія, SPAR Австрія, SPAR Ірландія, SPAR Італія, SPAR Іспанія, SPAR Бельгія.? Адже в тому числі завдяки їхній гуманітарній допомозі, яка надійшла у Луцьк, вдалось організувати харчування для тих, хто вимушений був покинути власні домівки.

А для діток, які тікаючи від війни знайшли прихисток у Луцьку, волонтери проводять майстер-класи та зробили гарне свято до Дня іменинника із кульками, частуванням та іграми. Адже попри все у дітей повинно бути дитинство! ?

Гуманітарний вантаж від SPAR уже прибув у Харків!

Гуманітарний вантаж від SPAR, близько 30 тон, уже прибув у Харків! ???

Друзі, враховуючи теперішню складну ситуацію з логістикою, це – чудова новина, якою ми з радістю ділимось.

Щиро дякуємо нашим партнерам SPAR у Європі та світі та партнерам в Україні. Адже всі працювали злагоджено задля спільної мети, щоб допомогу якнайшвидше отримали люди в тих регіонах, де вона зараз вкрай необхідна.

Це продукти першої необхідності: борошно, олія, вода, мило, макаронні вироби, крупи, консерви, засоби особистої гігієни (зокрема дитячої гігієни), посуд, а також продукти, які не потребують приготування, та інші.

У Харкові гуманітарна допомога буде роздаватись у трьох магазинах SPAR за адресами: вул. Олеся Гончара, 2, вул. Культури, 15 та вул. Кооперативна, 1а з 8:00 до 15:00. ?

Тримаймо стрій!

Слава Україні!??

Незалежні підприємці SPAR у всьому світі об’єднуються та надають гуманітарну підтримку Україні

SPAR у всьому світі об’єднується та надає підтримку українським колегам SPAR та народу України.

SPAR International активно співпрацює зі SPAR Україна від початку вторгнення. Для того, щоб компанія SPAR Україна могла підтримувати постачання необхідних продуктів для місцевих громад, SPAR International заснувала унікальний фонд підтримки, до якого активно долучилися країни-партнери SPAR у всьому світі. Цей фонд розпочав негайно надсилати фінансову допомогу в Україну і буде підтримувати SPAR Україна фінансово для продовження закупівель продуктів на місцевому рівні з наявних джерел постачання.

Крім того, SPAR International розпочали міжнародну кампанію із залучення коштів на підтримку гуманітарної роботи Malteser International (Мальтійський Орден), а також окремі організації SPAR з різних країн зробили додаткові значні пожертви до фондів екстреної допомоги, включаючи UNICEF і Червоний Хрест.

SPAR Україна вже отримали близько 80 тон гуманітарної допомоги від партнерів SPAR зі всього світу та центрального офісу SPAR International. Це продукти харчування, засоби особистої гігієни, лікарські засоби та набори першої медичної допомоги, які прибули у Луцьк та розподіляться по різних напрямках, щоб далі продовжити свій шлях у ті куточки України, які зазнали руйнувань та перебувають на межі гуманітарної катастрофи. 

SPAR Україна щиро вдячні партнерам, зокрема: SPAR Грузія, SPAR Польща, SPAR Данія, SPAR Гран-Канарія, SPAR Албанія, SPAR Норвегія, SPAR Німеччина, SPAR Нідерланди, SPAR Угорщина, SPAR Швейцарія, SPAR Австрія, SPAR Бельгія, SPAR Ірландія, SPAR Італія, SPAR Іспанія.

Минулими днями працівники SPAR Україна активно формували гуманітарні набори для переселенців, сухпайки на передову та відвантажували дитяче харчування, засоби гігієни та продукти, що не потребують приготування, у зони гуманітарної катастрофи.

Частину допомоги уже передали та роздали вимушеним переселенцям у м. Теплик згідно списків Військової обласної адміністрації, а також територіальному центру соціального обслуговування у м. Луцьк. Ще частину гуманітарного вантажу плануємо відправити у Харків та передати Мальтійському Ордену у Львові.

Віктор Мольченко, генеральний директор SPAR Україна: «Ми робимо все можливе для того, щоб максимальна кількість українців і надалі мала доступ до товарів першої необхідності… дух сильний, як ніколи».

Прес-служба SPAR International: «Ми поділяємо цей дух рішучості і будемо продовжувати робити все, щоб SPAR Україна продовжувала обслуговувати своїх клієнтів навіть у цих найскладніших обставинах.

Нас справді надихають сміливість, рішучість та відданість наших колег в Україні, які продовжують піклуватися про свої громади. Зі свого боку ми робимо все можливе для їхньої підтримки.

Протягом 90 років SPAR керується простою, але потужною філософією: завдяки об’єднанню та спільній роботі незалежні роздрібні мережі будуть процвітати. Це бачення SPAR, що ми всі виграємо від єдності та співпраці, об’єднання ресурсів та підтримки один одного, як ніколи актуальне у такі кризові часи».

SPAR солідарний з народом України

Як мережа, що працює в Україні понад 20 років, SPAR повністю солідарний з народом України та нашими українськими друзями і колегами SPAR. Ми найрішучішим чином засуджуємо неспровоковану агресію російських військ проти України та її народу.

Нашим пріоритетом від самого початку була активна взаємодія зі SPAR Україна та партнерами SPAR в інших країнах для швидкого надання необхідної підтримки та гуманітарної допомоги громадянам України в умовах цієї гуманітарної кризи, що тільки загострюється. Ці безпрецедентні транскордонні зусилля SPAR завершилися скоординованою доставкою 60 т життєво важливої ??гуманітарної допомоги, медичних та продовольчих товарів до спеціалізованого розподільчого центру SPAR Україна в м. Луцьку, і ще 120 т повинні бути доставлені цього тижня. Ці життєво важливі запаси розподіляються серед партнерів з надання екстреної допомоги на місцях в Україні та підуть на задоволення нагальних потреб тисяч українців, які потребують їжі та медичної допомоги.

На додаток до наших прямих дій, SPAR International розпочали міжнародну кампанію із залучення коштів на підтримку гуманітарної роботи Malteser International (Мальтійський Орден), а також окремі організації SPAR з різних країн зробили додаткові значні пожертви до фондів екстреної допомоги, включаючи UNICEF і Червоний Хрест.

Важливо прояснити, що SPAR – це міжнародне добровільне об’єднання роздрібних та оптових мереж, що складається з незалежних приватних підприємств, із децентралізованою структурою. SPAR International не має інвестицій, активів чи власності у капіталі в росії, а також не володіє і не керує жодними магазинами в росії. Магазини SPAR в росії є приватними незалежними підприємствами, якими управляють місцеві юридичні особи.

Водночас SPAR International припинили все постачання продукції та ділові операції з юридичними особами в росії після вторгнення російських військ в Україну. Крім того, партнери SPAR по всій Європі прийняли рішення вилучити російську продукцію з продажу і, в свою чергу, активно працюють над тим, щоби закуповувати більше продуктів від українських компаній і постачальників.

SPAR Україна – це незалежне місцеве підприємство, яке здійснює господарську діяльність на території України та не має жодних зв’язків (фінансових, господарських тощо) з росією.

Ми зосереджуємо всі наші зусилля на відчутних діях для допомоги народу України шляхом безперервного та постійного постачання необхідного гуманітарного вантажу нашій мережі партнерів з надання допомоги в Україні та в сусідніх країнах Європи.

Ми віримо у перемогу України і сподіваємося на якнайшвидше припинення цієї жорстокої війни.

Слава Україні!

У нас є сильна та надійна підтримка від наших друзів та партнерів

Ми тримаємо оборону, бо ми згуртовані, рішучі та єдині у своєму бажанні вистояти та перемогти. А ще у нас є сильна та надійна підтримка від наших друзів та партнерів.


Ми знову отримали допомогу: ще три фури (близько 50 тон) з гуманітарною допомогою від наших партнерів SPAR зі всього світу та центрального офісу SPAR International, за що ми їм щиро вдячні.
Прибула продукція та медикаменти, які зараз розвантажуються у Луцьку та будуть розподілятися по різних напрямках, щоб надійти у ті куточки України, які зазнали руйнувань та перебувають на межі гуманітарної катастрофи.  


Щиро дякуємо нашим партнерам, які об’єдналися, щоб зібрати для України необхідні продукти харчування, засоби особистої гігієни, лікарські засоби та набори першої медичної допомоги, зокрема: SPAR Грузія, SPAR Польща, SPAR Данія, SPAR Гран-Канарія, SPAR Албанія, SPAR Норвегія, SPAR Німеччина, SPAR Нідерланди, SPAR Угорщина, SPAR Швейцарія, SPAR Австрія, SPAR Ірландія, SPAR Італія, SPAR Іспанія.


Слава Україні! Разом до перемоги!

Cьогодні отримали перші дві фури з гуманітарною допомогою від наших партнерів SPAR зі всього світу

У згуртованості наша сила! Коли ми всі працюємо та об’єднуємо зусилля задля однієї мети – зберегти наших людей, нашу землю та свободу!

Друзі, сьогодні ми отримали перші дві фури (30 тон) з гуманітарною допомогою від наших партнерів SPAR зі всього світу та центрального офісу SPAR International. Очікуємо ще більше найближчими днями.

Вся Європа, увесь світ об’єдналися, щоб зібрати для України необхідні продукти харчування, засоби особистої гігієни, лікарські засоби та набори першої медичної допомоги. Щиро дякуємо нашим партнерам: SPAR Грузія, SPAR Польща, SPAR Данія, SPAR Гран-Канарія, SPAR Албанія, SPAR Норвегія, SPAR Німеччина, SPAR Нідерланди, SPAR Угорщина, SPAR Швейцарія, SPAR Австрія, SPAR Ірландія, SPAR Італія, SPAR Іспанія.

Вся продукція прибула зараз на центральний розподільчий склад, який знаходиться у м. Луцьк, на території Групи компаній «Вілія», де вона одразу, не фасуючись, перевантажується та розподіляється у регіони, які найбільше постраждали від російської агресії. Далі волонтери, а також представники благодійних громадських організацій її групують та передають безпосередньо людям, які найбільше потребують.

Логістика налагоджена, тому вже найближчим часом наші люди отримають необхідне.

Слава Україні!

У Луцьку пройшло масштабне навчання з тактичної медицини та бойової підготовки

Сьогодні в приміщенні “Адреналін Сіті” для лучан вчетверте провели навчання з тактичної медицини та бойової підготовки. Проте воно стало рекордним за кількістю людей, адже попередні три курси відвідало 700 лучан, а сьогодні – понад 500.

“Ми за ніч організували курс, знайшли медиків, людей з бойової підготовки, повторили тактичну та військово-польову медицину. Загалом створили три команди. Одна розповідає теорію, далі медики проводять практичні навчання, і третя команда працює з автоматами з усіма відповідними дозволами. На двох-трьох точках працюють медики, та на трьох фахівці з автоматами. Ми переконані, що у складній ситуації люди, які пройшли навчання, врятують чиїсь життя. А частина зможе підняти зброю, і знатиме, що з не робити. І після навчання люди виходять впевненіші в собі. Будь-яка тривога пов’язана з невідомістю, невмінням щось робити, а коли ти отримуєш навички, то вона зникає”, – розповів ініціатор курсу, хірург, голова ради директорів VolWest Group Viktor Korsak.

За словами директорки бізнес-академії практичного менеджменту PMBA та співорганізаторки курсу Тетяни Репницької, на навчання приходять люди різного віку.

“Наприклад, вчора було багато старших жінок, деякі з дітьми, внуками. Так от найбільший ажіотаж у них викликали стрільби з автоматів. А сьогодні прийшло багато молоді. І уже на завтра зареєструвалося 400 людей. Ми будемо працювати, доки це буде потрібно”, – каже Тетяна Репницька.

Перший блок навчань з підготовки до тактичної медицини розпочав Віктор Корсак, який наголосив, що сьогодні головне, аби кожен спробував накласти джгут, пов’язку, та розібрати автомат.

Опісля студентка-медик, інструктор молодіжної ради Анастасія уже на практиці показала, як надавати домедичну допомогу при пораненнях, травмах і ураженнях: “Надіюся, що ці поради ніколи вам не знадобляться, але їх потрібно знати”.

Частину з бойової підготовки провів працівник місцевого магазину мисливської зброї: “Моя задача – показати людям, які ніколи не брали зброю в руки, як ним користуватися. Людей дуже багато”, – розповів інструктор.

У практичній частині присутні мали можливість з медиками та інструкторами попрактикуватися у наданні домедичної допомоги, та попрацювати з автоматами.

Зазначимо, що 27 лютого компанія VolWest Group з PMBA Бізнес-Академія розпочали одноденний курс тактичної медицини та бойової підготовки. Навчання проводиться щодня, об 11:00 – в залежності від ситуації в Луцьку. Місце проведення: місто Луцьк, вулиця Карбишева, 1 (кінозали та зали в Музей Сучасного Українського Мистецтва Корсаків в Адреналін Сіті).

За матеріалами “Волинської служби новин” https://vsn.in.ua/news/u-lutsku-proyshlo-masshtabne-navchannya-z-taktichnoyi-meditsini-ta-boyovoyi-pidgotovki-154?fbclid=IwAR2u89qEGAyJ1kAaHnT26aNVN6nHlWlV75uOGfIeyBkM9etKCDTcGx1VO5s

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ