Search
Close this search box.

Інвестиційна група VolWest Group долучилися до міської толоки

Інвестиційна група VolWest Group долучилися до міської толоки. У п’ятницю, 23 квітня, працівники компанії наводили лад на перехресті вулиць Карбишева та Конякіна.

У толоці прийняли участь працівники компанії VolWest Group, а саме: мережа супермаркетів “Наш Край” і SPAR, СТО Pribalt Service, Демидів продукт, СІД Медіа Груп, Юридичне рішення, Комп’ютерна академія ШАГ м. Луцьк, IT Step School Луцьк, Вест Девелопмент Груп.

За впорядкування території взялися і журналістки «Район.Луцьк».

Усі зібралися біля Адреналін City. З рукавицями, запасом сміттєвих пакетів, лопат та граблів колеги розділилися на групи і розпочали весняне прибирання.

З жартами, усмішками та фотографіями час минув непомітно, а вулиця стала значно чистішою. Керівниця рекламного відділу у CID Media Group Ольга Марчук навіть натрапила на цікаву знахідку у формі динозавра.

Працівники VolWest Group переконували, що долучатися до толок вкрай важливо, і кожен житель міста мусить дбати про чистоту.

Редакторка Район.Ківерці Софія Лучук розповіла, що завжди долучається до таких заходів:

«Прибирати вулиці міста потрібно так само старанно, як і свої будинки».

Джерело: https://volyn.tabloyid.com/zhittia/investitsiina-grupa-volwest-group-doluchilisia-do-miskoyi-toloki-foto

У квітні відкрився магазин SPAR у Рівному

У першій половині квітня відкрився вже четвертий магазин SPAR у Рівному. Це власний  торговельний заклад мережі.

Магазин знаходиться за адресою вул. Чорновола, 60. Його площа становить 157 м кв, працює  2-і каси, є відділи м’яса, кулінарії, власної випічки та зона Food to Go.

Також у новому магазині SPAR діє програма лояльності DRUZI, що дозволяє покупцям відслідковувати накопичені та витрачені бонуси й економити на наступних покупках, бачити історію покупок та отримувати персональні пропозиції.

Завантажити додаток DRUZI можна на Google Play також зареєструватись можна на саті DRUZI або у чат-боті Viber

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців – це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.

У квітні мережа супермаркетів “Наш Край” відкрила два нових магазини

У квітні мережа “Наш Край” поповнилась ще двома торговими закладами, які були відкриті  форматі «експрес», на умовах франчайзингу у Волинській (м. Луцьк) та Вінницькій (смт. Вороновиця) областях.

У м. Луцьк магазин «Наш Край Експрес» відкрився за адресою вул. Рівненська, 113/1 та площею 40 м кВ. Для покупців працює одна каса.

У смт. Вороновиця «Наш Край» працює за адресою вул. Козацький Шлях, 43. Площа торговельного закладу становить155 м кВ. Для обслуговування покупців встановлено дві каси, є зона Food-to-Go зі смачними хот-догами, паніні та ароматною свіжозмеленою кавою.

Також у нових магазинах «Наш Край» діє програма лояльності DRUZI, що дозволяє покупцям відслідковувати накопичені та витрачені бонуси, й економити на наступних покупках, бачити історію покупок та отримувати персональні пропозиції. Завантажити додаток DRUZI можна на Google Play також зареєструватись можна на саті DRUZI або у чат-боті Viber

Terra Galicia: у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків презентують проєкт Юрка Дячишина про Галичину

Terra Galicia – це проєкт про землю і краєвиди Галичини, її просту красу, різноманітність та настроєвість, ландшафти, що зазвичай залишаються візуально ігнорованими, через свою, на перший погляд, звичність та безпретензійність.

Terra Galicia – це земля, яка не «відкрита» і не досліджена, хоча знаходиться зовсім поруч. Terra Galicia – це справжня Terra Incognita.

Цей проєкт про іншу «планету», яку можна шукати і знайти будь-де, і дивлячись на ці «космічні» ландшафти фантазуючи, мандрувати в просторі, переноситися в різні місця незвіданої землі.

Отже, запрошуємо 21 квітня о 17.00 на відкриття виставки!

Вхід вільний (маска+дистанція). Виставка діятиме упродовж місяця.

Довідково: Юрко Дячишин народився 1980 року у Львові.

Учасник багатьох персональних виставок, фестивалів.

З 2003 року документує щоденне вуличне життя міста Львова (останні п’ять років просто у формі споглядання без фотоапарата).

Мешкає та працює у Львові.

Основні проєкти: «Slavik’s Fashion» (2011 – 2013); «Його сни» (2004 – 2012 рр);  «Карпатські пастухи» (2005 – 2019); «Коні» (2009 – 2020); «Лавочки» (2004 – 2012); «Святий Франклін» (2015); «Terra Galicia» (2017 – 2020).

МСУМК запрошує на фінісаж виставкового проєкту “ПОРТРЕТАЦІЯ” Бориса ФІРЦАКА

Закриття виставкового проєкту “ПОРТРЕТАЦІЯ” Бориса ФІРЦАКА відбудеться 16 квітня о 17:00. В межах події відбудеться автороська екскурсія від Діани КЛОЧКО.

Вхід вільний!
Дрес-код – МАСКА + ДИСТАНЦІЯ!

Крім того, в суботу, 17 квітня о 17.00 відбудеться лекція від мистецтвознавиці Діани Клочко на тему: Декаданський портрет Діани Клочко: «Епоха fin de siecle, більше відома як «час декадентства» породила особливий вид портрету, в якому були використані й тренди парадного аристократичного, й, одночасно, легкого окарикатурювання моделей. Замовникам подобався присмак легкої іронії, зміни пропорцій, як у космополітичного Сарджента, так і у міфологізованих наскрізно Клімта (у Відні) і де Штука (у Мюнхені). Про те, як декадентський портрет став мірилом гарного смаку майже до Першої світової війни розповідатиме мистецтвознавиця Діана Клочко».

Компанія VolWest Group провела корпоративну зустріч з медпрацівниками клініки «Біхелсі»

У залі кінотеатру AdrenalinCity компанія VolWest Group провела корпоративну зустріч з медичними працівниками клініки сімейної медицини «Біхелсі».

Зустріч відбулася 6 квітня з дотриманням карантинних вимог, адже більшість учасників слідкували за онлайн-трансляцією у фейсбуці.

Для початку медичний директор клініки «Біхелсі» Іван Гусак розповім присутнім про особливості сімейної медицини та роль сімейних лікарів у сучасних медичних трендах.

«Клініка сімейної медицини обслуговує мешканців Луцька, які укладають декларацію з одним із сімейних лікарів нашої клініки. Також наша цільова група – це люди віком від 30 років, які хочуть моніторити стан свого здоров’я. Далі – люди, які потребують консультацій вузьких спеціалістів. І ще одна група – люди, які потребують реабілітації після коронавірусу», – пояснив директор.

Ключовими особливостями клініки Іван Гусак назвав можливість швидкої консультації онлайн, наявність денного стаціонару, телемедицина, тобто можливість отримати консультації провідних спеціалістів з усієї України. Також почали розвивати напрямок цілодобової підтримки.

На заході були присутні лікарі клініки, з якими можна підписати декларацію, – Надія Мороз, Анастасія Летошко, Наталія Собчук та Інна Омельчук. Усі вони мають різний досвід та спеціалізацію. На сайті медзакладу можна ознайомитися з усією необхідною інформацією про працівників.

Укласти декларацію можна як із сімейним лікарем, так і з терапевтом. За словами медичного директора, різниця полягає лише в тому, що сімейний лікар може працювати із дітьми до 18 років і повинен мати 30% таких пацієнтів, а терапевт працює лише з дорослими.

Працівники VolWest Group також мали можливість поставити запитання лікарям. Зокрема, запитували про можливість вакцинації від коронавірусу. Анастасія Летошко розповіла, що в клініці є мобільні бригади та дорожня карта вакцинації.

«Вакцини наразі є дуже мало, тому її отримують лише пріоритетні групи населені. Або вони приїжджають до нас, або ми їдемо. У вільному доступі її нема. Ці групи населення вакцинують безкоштовно навіть у приватних закладах. Як тільки вакцини буде достатньо, її розподілять між усіма медзакладами», – зазначила лікарка.

За словами Івана Гусака, вакцин від інших хвороб, які розподіляють за державними програмами, «Біхелсі» поки не має, бо ще не потрапила у списки цих державних програм. Але в майбутньому вони обов’язково будуть.

Джерело: https://lutsk.rayon.in.ua/news/365022-kompaniia-volwest-group-provela-korporativnu-zustrich-z-medpratsivnikami-kliniki-bihelsi

У музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться відкриття нового проєкту «Декомунізація»

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків в межах молодіжної артплатформи «ENTER» презентують проєкт Дениса Метеліна «Декомунізація»!

Денис Метелін — художник із Криму. Зараз живе та працює у Львові. Навчався в Кримському художньому училищі, Львівському державному коледжі декоративного та ужиткового мистецтва та в Українській академії друкарства. Свої художні експерименти починав з графіті, наразі експерементує з різноманітними матеріалами та малярськими техніками.

До персональних виставок і проектів автора належать: розпис стіни на заводі ТурбоАтом (Харків, 2016), мурал на львівській вуличній галереї «Lost Elysium» (Львів, 2016), експозиція «Втрачений рай» (Львів, 2017; Тернопіль, 2018), анімаційна короткометражна стрічка «2027» (2019).

Також художник брав участь у стріт-арт проекті «Мистецтво для дітей» (Львів, 2016), виставці New Wave (Львів, 2016 та 2017), студентському міжнародному конкурсі «Срібний мольберт» (Ужгород, 2017), спільній виставці «781» (Ополе, 2019).

Захід відбудеться 2 квітня о 17:00.

Вхід безкоштовний.

Дрес-код: маска+дистанція.

ЗАПРОШУЄМО!

Район.Історія святкує перший День народження: головні здобутки та найпопулярніші матеріали

Видання Район.Історія, яке входить до мережі Район.in.ua, святкує перший День народження.

Сайт запрацював 1 квітня 2020 року у розпал карантину з приводу пандемії коронавірусу.

Протягом першого року роботи видання здобуло прихильність майже 200 тисяч читачів, сукупно отримавши 415 тисяч переглядів сторінок.

Район.Історія читають у Сполучених штатах Америки (13,85% читачів), Польщі (3,38%), Італії (0,90%), Німеччині (0,64%) та інших країнах.

63,18% аудиторії складають жінки, 36,82% – чоловіки. Вік користувачів – від 18 років до 65+.

На початку 2021 року команда видання реалізувала краудфандингову кампанію, залучивши читачів до фінансування проєкту. Від аудиторії та грантодавців редакції вдалося отримати понад 300 тисяч гривень. Ці гроші планують використати на гонорари авторам та для реалізації туристичних поїздок у рамках проєкту Волинська експедиція.

 

Топ-5 найпопулярніших публікацій на сайті протягом року

 

Останній розстріляний бандерівець: «упівця» з Волині судили на Покрову і вбили у 1989 році – 37 973 перегляди

Уродженець села Грудки Камінь-Каширського району Іван Гончарук – останній бандерівець, кого радянська влада засудила до смерті та виконала вирок. Харківського 62-річного пенсіонера п’ять днів судили на Волині на Покрову в 1987 року за звинуваченнями, за які він вже відсидів свій термін раніше у концтаборі та був звільнений! А через півтора роки по тому, 30 літ тому, його розстріляли у Києві.

У Центральному держархіві зберігається документ про злочини партизанів на Любешівщині – 11 705 переглядів

Радянські партизани палили села й грабували мешканців Любешівського району. Почесний громадянин Любешева Петро Кравчук опублікував витяги з документа про злочини радянських партизанів на Любешівщини.

Страшна розправа НКВС: у Шацьку з тіла хорунжого зробили опудало. ФОТО 18+ – 10 327

На Волині в селищі Шацьк у 1944 році з трупа хорунжого Української повстанської армії Івана Климчака співробітники НКВС зробили опудало.

Трудова книжка доярки зі Свалович: що заробляли в радянських колгоспах – 9 654 переглядів

Для тих, хто сумує за «світлим минулим» та і для всіх краян, особливо, хто ще не визначився в оцінці нашого комуно-московського минулого, хто згадує дешеві хліб і ковбасу, коментують експонати музею: трудову книжку видану працівниці колгоспу «Волинь» Шкльоді Антоніні Василівні, 1931 року народження. Дата видачі 10 липня 1967 – тобто через 22 роки після війни та голодомору 1946-1947 років. У колгосп селянка вступила в 1949 році – у вісімнадцятирічному віці. Тож безробітною і дня не була.

Загиблому в АТО Марісу Камінському з Ківерців виповнилося б 30 років – 6 351 перегляд

У Ківерцях відзначили день народження військовослужбовця, десантника, капітана Збройних сил України, учасник російсько-української війни Маріса Камінського.

3 лютого 2017 року російсько-терористичні угруповання з «Градів» обстріляли село Галицинівка Мар’їнського району Донецької області, що перебувало на значній відстані від лінії зіткнення, неподалік Карлівського водосховища (в тилу українських військ). Противник з боку окупованого селища Старомихайлівка випустив половину боєкомплекту з установки БМ-21 «Град». Внаслідок влучення снаряду у будинок загинули двоє українських офіцерів – капітани Маріс Камінський і Анатолій Заремський.

Джерело:https://history.rayon.in.ua/news/362833-raion-istoriia-sviatkue-pershii-den-narodzhennia-golovni-zdobutki-ta-naipopuliarnishi-materiali

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ