Search
Close this search box.

У квітні відкрились ще два SPAR Еxpress

У квітні відбулось відкриття двох магазинів SPAR Еxpress: у Львові, за адресою вул.І.Франка, 79 та у м. Буча (Київська обл.) за адресою вул.Бориса Гмирі, 10а. обидва торговельні заклади працюють на умовах франчайзингу.

У Львові торгова площа магазину становить 67 м. кВ, а у Бучі – 95 м кв.  Для покупців в обох закладах працює дві каси, а після завершення карантину розпочнуть роботу відділ власної випічки та зона Food-to-Go.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців – це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.

Мережа SPAR запустила перший інтернет-магазин в Україні

Міжнародна мережа SPAR запустила свій перший інтернет-магазин в Україні. Зараз онлайн-доставку можна замовити у Луцьку, а незабаром вона запрацює ще у кількох містах, де вже присутні магазини SPAR.

Відтепер лучани можуть безпечно та оперативно замовляти продукти харчування та інші товари у зручний час за допомогою послуги SPAR

Доставка https://shop.spar.ua/ без походу у магазин.

Доставка відбувається у день замовлення протягом чотирьох годин. Її вартість становить 49 грн в межах міста, жодних мінімальних обмежень щодо замовлення немає. Ціни на товари у інтернет-магазині не відрізняються від цін на полицях торговельного закладу.

Менеджер проекту, Антон Кондратенко:

«Сьогодні наявність інтернет-магазину та доставки – одні з найважливіших послуг для функціонування торговельних мереж, оскільки, в умовах карантину, вони стали дуже важливим елементом для підтримки життєдіяльності мешканців міст. Тому ми і реалізували даний проєкт максимально швидко. Основна наша мета – бути корисними для мешканців нашого міста, та створити зручний для них сервіс.»

SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців – це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.

«Наш Край» та SPAR об’єднали досвід роботи в умовах пандемії та розробили порадник-інструкцію «Магазин у період COVID-19»

Мережі «Наш Край» та SPAR об’єднали власний досвід роботи в умовах карантину та розробили порадник-інструкцію «Магазин у період COVID-19. Порадник від мереж «Наш Край» та SPAR»  для власників та працівників інших торговельних закладів задля кращого задоволення потреб громад, підвищення рівня безпеки працівників та споживачів, підвищення ефективності роботи ритейлу в умовах пандемії.

У період світових потрясінь таких як COVID-19 запитань, зокрема у власників магазинів та працівників стало дуже багато, тому і виникла потреба такого посібника, щоб полегшити управлінську роботу нашим партнерам та іншим учасникам ринку ритейлу.

Керівник департаменту маркетингу мереж «Наш Край» та SPAR Петро Кульпач:

«Мережа «Наш Край» працює на ринку продуктового ритейлу майже двадцять років. Останні кілька років ми також розвиваємо в Україні міжнародну мережу SPAR.

Маємо багато різнопланового досвіду, а потреби дрібних магазинів розуміємо дуже добре, адже зуміли створити успішну франчайзингову мережу, об’єднавши понад 100 партнерів по всій Україні.

Ми будемо щасливі, якщо наш крок дозволить, як мережевим, так і не мережевим закладам торгівлі покращити власну діяльність та використати практичні готові рішення у різних аспектах функціонування магазину. Ми також закликаємо інші мережі відкрито ділитися своїми напрацюваннями. Бо краще разом!»

Завантажити порадник можна за посиланням.

У мережах «Наш Край» та SPAR стартує благодійний челендж: «Ми не багаті, але нас багато»

Великдень – торжество добра та взаємодопомоги, тож напередодні цього величного свята мережі «Наш Край» та SPAR розпочали благодійний челендж: «Ми не багаті, але нас багато».

Він спрямований на підтримкунайменш захищених покупців: пенсіонерів, багатодітні сім’ї, учасників АТО, які є постійними покупцями мереж. Відповідно кожен власник соціальної картки мережі «Наш Край» або SPAR, який оформив її до 6 квітня включно, отримає 70 грн бонусів на картку, щоб на власний розсуд обрати те, що потрібно, та пасочку у подарунок до Великодня.

Захід триватиме з 13 до 26 квітня 2020 р. Також у мережах діятимуть соціальні ціни на товари до Великодня для власників соціальних карток.

Петро Кульпач, керівник департаменту маркетингу мереж «Наш Край» та SPAR:

«У непрості часи ми вирішили підтримати наших найменш захищених покупців: пенсіонерів, багатодітні сім’ї, учасників АТО, які вже багато років з нами і тепер ми хочемо подякувати їм і зробити до Великодня подарунок.

Ми впевнені, якщо кожна мережа, чи торговий заклад попіклується про своїх найменш захищених покупців, разом ми зможемо створити справжнє свято добра для людей, які цього потребують.

Цей захід мережі Наш Край відбувається не лише за участі акціонерів, але й кожен працівник центрального офісу, долучається до цієї ініціативи. Велику частину своєї місячної зарплати ми спрямовуємо на реалізацію даного проєкту.  Ми переконані, що Україну врятують прості люди: підприємці, менеджери, лікарі, вчителі, адже ми велика нація, і достойні бути щасливими та успішними».

Мережа «Наш Край» спільно з Modern Expo розробили новий унікальний проєкт

У Луцьку завдяки зусиллям компанії Modern Expo, міжнародного виробника торговельного обладнання, та мережі «Наш Край» розпочала роботу перша в Україні автоматизована поштова станція. Вона дозволяє доставляти (отримувати) продукти харчування та інші товари у зручний час та максимально безпечно, без походу у магазин та без контакту із кур’єром.  Встановлена вона перед головним офісом  Modern Expo, яка виступила ініціатором даного проєкту.

На разі, скористатися даною послугою може кожен працівник Modern Expo. Для цього необхідно у будь-який зручний час зробити онлайн замовлення у Інтернет-магазині «Наш Край», отримати на телефон повідомлення із унікальним кодом, зісканувати його у поштоматі та забрати замовлення.

Товари для таких замовлень пакуються у спеціальне фасування. Поштомат підтримує температурний режим від +2 до +6 °C, що дозволяє безпечно зберігати продукти харчування тривалий час без шкоди якості.

Щодо кількості замовлень, то на сьогодні прогнозується від 200 до 300 замовлень щодня, які буде опрацьовувати Інтернет-магазин.

Менеджер проєкту, Антон Кондратенко:

«Карантин – це період не тільки для самоізоляції але й час для переходу на новий рівень діджиталізації.

Свого часу проєкт мережі «Наш Край» Інтернет-магазин був просто новинкою і такою собі додатковою опцією, про яку знали, але користувались вряди-годи. Сьогодні ж – це найзатребуваніша послуга та дуже важливий елемент життя мешканців міст, в яких він працює (ЛуцькРадивилівСмілаБердичівБориславДолинаЗолочівКамінь-Каширський,  Ковель,  Красилів,  Надвірна,  СарниСлавутаТульчинХмельницькийЧернівці).

На часі виявився ще один проєкт, робота над яким розпочалась ще за довго до карантину, та тривала більш як півроку. Це перша в Україні автоматизована поштова станція.»

Безпечно, легко та інноваційно.

«Наш Край» передав допомогу для луцьких сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

У непрості часи ми повинні згуртуватись та діяти злагоджено, як єдина велика команда, тоді подолати будь-які труднощі буде нам до снаги.

Мережа «Наш Край» давно обрала для себе одним із важливих векторів розвитку – Корпоративну соціальну відповідальність, як обов’язкову складову функціонування свого бізнесу.

У своїй щоденні роботі ми прагнемо якісно покращити рівень життя громад, у яких і для яких ми працюємо.

Щодня своє ми докладаємо зусиль, щоб наші магазини були центром сталого розвитку територій де вони функціонують: осередком соціального життя громади, комфортним місцем роботи та місцем отримання корисної інформації.

Свого часу ми запустили інтернет-магазини у багатьох регіонах України, зокрема у Луцьку. Це допомагає сьогодні лучанам у період ізоляції комфортно та безпечно здійснювати покупки.

Також ми повсякчас активно допомагаємо та співпрацюємо з багатьма громадськими та волонтерськими організаціями Волинської область.  От і у період карантину, щоб підтримати сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, одиноких та людей похилого віку, а також людей з особливими потребами, ми передали Управлінню соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради допомогу: продуктові набори на суму 50 000 грн.

Керівниця Управління соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді міськради Ліна Галан:

«Під час епідеміологічної кризи Управління зверталося до всіх суб’єктів господарювання, до соціально-відповідального бізнесу, щоб заручитися їхньою підтримкою. Вони промоніторити, що найбільше сьогодні потребують люди. Ми зателефонували до керівництва «Нашого Краю», і вони одразу пішли на контакт і вирішили допомогти. Привезли вчора 400 потужних продуктових наборів, які ми будемо розділяти між сім’ями і розвозити впродовж тижня. За день можемо роздати 40-50 продуктових наборів, адже фізично більше не встигаємо. Зараз ми сформуємо списки, кому потрібна найбільше допомога і почнемо розвозити».

Ми переконані, що Україну врятує кожен з нас, якщо будемо дбати один про одного, адже ми велика нація, і достойні бути щасливими та успішними.

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків створив арт-платформу «Антиципація 2020»: національний діалог у контексті мистецтва в умовах соціальних катаклізмів

Відомо, що митці, з одного боку, як оголені нерви, найбільш гостро відчувають соціальні катаклізми, а із іншого із високою імовірністю здатні прогнозувати майбутнє. Тому ми хочемо створити платформу, де можна було б відрефлексувати свої емоції, висловити свої думки, що у перспективі може стати корисним для нас, чи наших нащадків.

Мета:

Створити інтернет-майданчик для комунікації митців та глядачів на тему пандемії, її впливу на розвиток людства у цілому та на мистецтво зокрема, що сприятиме становленню нового етапу трансформації мистецтва та формуванню колективного естетичного імунітету проти політиканства, невігластва, меркантильності, цинізму…

Суть проєкту:

Кожен, для кого мистецтво є частиною його життя, може дати відповіді на такі запитання:

  1. Чи було у Вас відчуття біди перед початком епідемії, у чому воно проявлялося?
  2. Які позитивні зміни пандемія принесе людству?
  3. Як зміниться мистецтво після пандемії?
  4. Роль мистецтва у подоланні постпандемічного синдрому?

Умови:

  • Записати відповідь на вище запропоновані запитання на відео за допомогою телефону чи іншого пристрою (до 5 хв.)
  • Надіслати матеріал на e-mail МСУМК та прикріпити на сторінках в соцмережах із хештегом #антиципація_мсумк
  • Інтерв’ю будуть викладені на Ютуб-каналі «Антиципація 2020»
  • Кращі думки будуть включені до документального фільму «Антиципація 2020», який створимо по завершенню проєкту.

Передбач майбутнє – поінформуй суспільство!

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ