Search
Close this search box.

Найкращий конференц-сервіс: «Адреналін Сіті» – унікальний простір для ділової комунікації

В Україні знайти та орендувати конференц-зал на перший погляд доволі просто. Сьогодні багато бізнес-центрів, готельних комплексів та комплексів відпочинку спеціалізуються на діловому туризмі та пропонують такий сервіс для бізнес-комунікації. Проте, найоптимальнішим є варіант, коли послугу можна отримати в комплексі: конференц-сервіс, проживання,  цікаве дозвілля.

Саме такий системний підхід та унікальну локацію для ділового спілкування пропонує культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті».  Тут можна скористатися повним спектром бізнес-послуг із проведення ділових зустрічей «під ключ», починаючи від оренди конференц-залу, обслуговування кави-брейків, ланчів, фуршетів, кейтерингу, до екскурсійних та розважальних заходів, а також проживання у арт-хостелі «Адреналін».

КРЦ «Адреналін Сіті»  пропонує зали для проведення найрізноманітніших подій, де може поміститися від 20 до 350 осіб. Зокрема це, Червона (210 місць) та Синя (150 місць) зали кінокомплексу «Адреналін» зі зручними м’якими сидіннями, великим екраном та професійним звуком.  У Сірій залі можна розмістити 50 осіб.

Унікальною локацією не тільки в Луцьку, а й Україні загалом є Музей сучасного українського мистецтва Корсаків (МСУМК). Тут, у залі сучасного актуального мистецтва можна розмістити до 300 осіб, а в залах Музею Миколи Кумановського чи інших залах до 50 учасників зустрічі. Є можливість підключення звуку (мікрофони, колонки).

Не менше цікавою є локація арт-кафе «Стоп Кадр», де також можна розмістити до 300 осіб.  Перевага цієї зали: професійна сцена, мультимедіа, Wi-Fi. У бенкетці «Стар Рум» зустріч може відбутися у закритому форматі і вмістити до 40 осіб.

Серед додаткових послуг: кава-брейк поблизу будь-якої з локацій, кейтеринг, Wi-Fi, Рarking та електрозаправка. Також діє гнучка система знижок та індивідуальний підхід до кожного клієнта!

Що ж до проживання, арт-хостел «Адреналін», що розрахований на 100 місць  –  новий сучасний об’єкт, який з’явився нещодавно у переліку туристичних «фішок» Луцька з унікальною концепцією: «Ти живеш у контексті музею»!

А ще тільки у КРЦ “Адреналін Сіті” комплекс активних розваг для учасників події: кіно, боулінг, більярд, лазертаг та широкий спектр дитячого дозвілля: Академія розвитку та пізнання «Робологікум», батути, лабіринти, VR-тир, автодром, мотузковий парк, скеледром.

Телефонуйте: 066 780 53 50

27th birthday of the VolWest Group investment group

« of 3 »

Іменний торт, шампанське та бізнес-секрети: як компанія VolWest Group святкувала річницю.

Днями інвестиційна компанія VolWest Group відзначила свій День народження. Урочисте святкування з нагоди 27-річчя відбулося у вівторок, 15 жовтня. В цей день у стінах РЦ «Адреналін Сіті» зібралися численні представники компаній, що входять до складу великої «волвестівської» родини. Що відбувалося на святі – бачив Volhynia Tabloid.

Урочиста подія розпочалася з лекції голови ради директорів VolWest Group Віктора Корсака. На початку презентації він розповів про те, як зароджується бізнес та поділився секретами успішного стартапу. Також слухачі почули поради щодо правильного ведення власної справи та стратегічного менеджменту та дізналися, з якими проблемами можуть стикнутися керівники на різних етапах існування компанії.

Говорячи про 27-річний досвід VolWest Group, бізнесмен зауважив, що середній вік життя компанії у Україні – чотирнадцять місяців, в той час як у США цей період становить сорок років, а в Європі – двадцять.

В рамках презентації Віктор Корсак також пояснив сутність циклічного розвитку різноманітних процесів (в першу чергу – життя компанії), посилаючись на закони діалектики. Основу лекції склала схема, згідно з якою життя будь-якого бізнесу проходить через декілька етапів: стартап, зростання, стабільність, старіння та реінкарнація. Під час презентації кожен з цих етапів розглянули детальніше.

«Якщо нашу планету перерізати навпіл по екватору і повернути на 180 градусів, отримаємо її дзеркальну копію», – навів лектор наочний приклад ритмічності буття.

«Займаючись пізнанням світу, я завжди пропагую шлях від теорії до практики. Немає нічого більш практичного, ніж хороша теорія, – зауважив Віктор Корсак. – Світ треба зрозуміти і тоді він буде розуміти тебе. Це я, до речі, щойно придумав», – жартома додав він.

Говорячи про складне простою мовою, голова ради директорів приводив безліч прикладів з власного досвіду ведення бізнесу, ділився своїми успіхами та аналізував невдачі. Однією з важливих частин презентації також стали відеоматеріали, філософські «короткометражки» та уривки з фільмів.

Змістовна лекція завершилася теплими словами привітання, після чого зі сцени пролунала зворушлива пісня про VolWest Group, яку написали та виконали представники компаній «Наш Край» та SPAR. Потім відбувся розіграш подарунків, в рамках якого серед 29 учасників обрали чотирьох щасливчиків, які отримали сертифікати на 500 гривень від мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR.

Святкування річниці VolWest Group продовжилося у теплій атмосфері за келихами шампанського, іменним тортом та дружніми бесідами. Також члени великої «волвестівської» родини мали можливість зробити світлину на пам’ять біля тематичної фотозони, де для гостей працював професійний фотограф.

« of 2 »

У Музей сучасного українського мистецтва Корсаків їде виставка «KULTUR-NATUR»

Відразу три знані митці презентують свої роботи у Луцьку на виставці «KULTUR-NATUR».

Йдеться про Леся Подерв’янського, його доньку Анастасію Подерв’янську та зятя Олександра Смирнова.

Відкриття виставки відбудеться 10 жовтня у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

Початок о 17:00. Вхід у день відкриття вільний.

For reference purposes: Живопис – полотно, олія, дерево, метал. Скульптура – дерево.

“Качка пливе, не маючи наміру віддзеркалюватись у воді. Вода не має наміру втримати віддзеркалення качки. Людина має намір залишити по собі сліди. Сліди людини виглядають як купи каміння, пластику, бетону, скла, дерева і глини. Дерево і глина з часом перетворюються на землю, з якої вийшли. Так само, як і сліди звірів. Справжній майстер не лишає слідів», – пише Лесь Подерв’янський.”

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ