Search
Close this search box.

22 червня відбулось відкриття ще одного супермаркету SPAR у Рівному за адресою вул. Дарвіна, 1.

Торговий заклад площею 220 м. кВ працює у форматі SPAR. Для покупців працює дві каси та присутній відділ свіжої випічки та Food to Go.

У відділі Food to go представлений широкий асортимент страв та напоїв для швидкого перекусу популярних у всьому світі: фірмових хот-догів, італійських паніні та великий вибір випічки. А також, смачна та запашна кава, яку можна випити на місці чи взяти з собою. Крім того, у магазині працює відділ зі свіжими овочами і фруктами.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 12 000 магазинів, які діють у 50 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує 4 торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети більше 3000 кв.м). Ключові цінності SPAR для покупців – це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.

Музей Корсаків презентував дивовижний виставковий проект «DOCUMENTO ESSE»

Korsakov Museum of Modern Ukrainian Art представив черговий виставковий проект, повністю оновивши експозицію другого поверху. Цього разу поціновувачів мистецтва знайомлять з творчістю киян – подружжя Анастасії Подерев’янської та Олександра Смирнова.

Дует Подерев’янська-Смирнов – представники мистецької генерації 90-х. Активні учасники всеукраїнських і міжнародних виставок та члени Національної спілки художників України представляли свої роботи в Німеччині, Нідерландах, Македонії, Польщі.

«DOCUMENTO ESSE» – це знаки епохи, задокументовані у шкільних щоденниках, родинному чаюванні, випадкових дописах… В емоційних творах Анастасії та естетських скульптурах Олександра кожен глядач знаходить щось особливе для себе, проте дискурс цих двох молодих митців однаково приголомшує оригінальною виражальною мовою та несподіваними стилістичними жестами.

«Мене давно зацікавила робота з папером. На ньому вишивати непросто, це складніше, ніж текстиль. Але я поставила собі завдання опанувати саме цей матеріал і, сподіваюся, я з цим впоралась. Дуже цікаво спостерігати за асоціаціями людей, коли вони дивляться ці роботи – багато хто бачить в них щось своє, особисте», – розповідає Анастасія Подерев’янська про серію своїх робіт. Художниця зазначає, що третім співучасником виставки став їхній син Тимур – саме його шкільні зошити та щоденники стали частиною дивовижних панно мисткині.

Олександр Смирнов зазначив, що Музей Корсаків – це унікальна фундація, яка дозволяє побачити українське мистецтво в його різних проявах.

«Наша серія робіт – це певні запитання до самого себе. Життя наповнене безліччю сенсів та епізодів, які спонукають до рефлексій. Але художні роботи – це не кінцева відповідь, а лише споглядання життєвих ситуацій», – пояснює скульптор.

В рамках урочистого відкриття проекту, що відбулося 21 червня, мистецьке подружжя привітала керуюча партнерка МСУМК Леся Корсак. Вона зазначила, що Музей Корсаків з великою приємністю зустрічає таких креативних та позитивних і талановитих митців, і, що пишається, адже саме Луцьк презентує їхню колекцію українському глядачеві.

Одним із центральних об’єктів скульптурної частини виставки стала колиска, яку Олександр створив для свого сина. За словами художника, зараз вона перетворилася на «сімейний артефакт».

Текст і фото: Аліна ХОЛБАН

У МСУМКу покажуть дискурс двох сучасних митців: Подерв’янська та Смирнов здивують віртуозністю

Вже цієї п’ятниці, 21 червня, о 17:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків стартує новий виставковий проект «DOCUMENTO ESSE».

Його автори: Анастасія Подерв’янська та Олександр Смирнов – молоді, але вже достатньо відомі київські художники, до творчості яких нині зосереджена увага багатьох істориків мистецтва та критиків.

Вражаюче віртуозні, приголомшливо емоційні твори Анастасії та по-чоловічому грунтовна, естетська скульптура Олександра – прецікавий дискурс двох сучасних митців із власною виражальною мовою, несподіваними стилістичними жестами й артикуляцією.

У день відкриття вхід вільний, запрошують усіх бажаючих.

Korsakov Museum of Modern Ukrainian Art
м. Луцьк, вул. Карбишева, 1
тел.: 066 142 51 18

Nash Kray Online Store

[huge_it_videogallery id=”23″]

Доставка продуктів. Інтернет-магазин Наш Край

[huge_it_videogallery id=”22″]

Унікальний проект «Діалог світла з кольором»

Текст і фото: Анна ПАНЧЕНКО

У стінах Музею сучасного українського мистецтва Корсаків 14 червня о 17:00 відбувся неймовірний мистецький діалог вічності та мистецтва.

Два художники, а саме українець Олександр Дубовик та естонський Іво Ліль, зустрілись рік тому у українській столиці та відчули, що їхня історія лише розпочинається.

«Ця велика і визначна подія відбувається вперше. На виставці талліннський художник та наш Олександр створили симбіоз. Для Луцька-це дуже знакова подія. Вперше відбувся надзвичайний проект від українського митця та митця з-за кордону. Окрім того,ці два художника зустрілись і відчули спорідненість душ і спорідненість творчості», – прокоментувала керуючий партнер музею сучасного українського мистецтва Корсаків Леся Корсак.

Кураторами виставки виступили Олена Сом-Сердякова та Марина Стрельцова .

«Художнику не личить розповідати про себе багато. Я щасливий, що ви розділили зі мною мою таємницю мистецтва. Для мене величезна радість спілкуватись творчістю. Всі проблеми відходять далеко і залишаються лише ці промені, діаманти минулого. Я дуже радий,що в Україні не вмирає мистецтво»,– звернувся до гостей виставки художник Олександр Дубовик.

Проект «Діалог світла з кольором» відбуватиметься до 15 липня. Насолодіться мистецтвом гармонії та краси.

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків презентують новий виставковий проект – «Діалог світла з кольором»

Два митці, дві творчі особистості поєднали свої таланти, аби видати на-гора шедевр, поєднання світла з кольором. Саме під такою назвою – «Діалог світла з кольором» – вже 14 червня о 17.00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться відкриття виставкового проекту українського митця Олександра Дубовика та творця Іво Лілля із Таллінна.

Олександр Дубовик та Іво Лілль познайомились рік тому в українській столиці. Виставка в Луцьку продовжує цей діалог двох митців у іншому форматі – розмови світла з кольором, яку ведуть між собою їхні твори.

Олександр Дубовик живе у Києві. Можна стверджувати – знаний живописець, це – інтелектуал з пензлем. Він вдумливо прописує портрет доби, а рухливу субстанцію сьогоднішнього життя нащадки будуть аналізувати за його творами: як ми розпадалися на декоративні уламки та деталі.

Іво Лілль, митець із Таллінна, виражає себе в іншому матеріалі. Він здатний підхопити цю розмову лаконічністю, простотою та довершеністю дизайнерських рішень свого скла. Сам митець переконаний: «Я міг би сказати, що висловлюю свої думки і почуття у зображеннях, як наші предки робили це на стінах печер. Ідеї реалізуються в процесі, і коли робота завершена, то добігають кінця і думки, тобто вислів відбувся».

Спонтанний діалог митців породжує безліч конотацій, а от чи відчуємо ми силу вітру у вібрації дюн, застиглих у склі Іво Лілля, чи розлом навпіл у «Букетах» Олександра Дубовика – це вже виклик до нас, глядачів…

Кулінарна династія SPAR та “Наш Край” – 2019

Уже традиційно червень розпочинається корисними та цікавими зустрічами. 7 червня відбулась уже традиційна “Кулінарна династія SPAR та “Наш Край” – 2019”.

На неї приїхали технологи, кулінари, пекарі, директори магазинів та партнери-франчайзі з різних регіонів України.

Окрім теоретичної частини, під час якої мали нагоду почути про світові тренди власного виробництва у цьому сезоні, також була і практична частина: майстер-класи із приготування: лазаньї, жульєну, запашної здоби та хліба, а також новинки цього сезону – риби власного копчення.

Захід завершився смачними дегустаціями та приємним спілкуванням.

У мережах «Наш Край» та SPAR стартував творчий конкурс для дітей “Знаю, люблю, бережу”!

Наші юні митці, для вас чудова можливість отримати за свою творчість хороші подарунки! 27 травня у мережах «Наш Край» та SPAR стартував творчий конкурс для дітей “Знаю, люблю, бережу”!

Ось що потрібно зробити.

Придумайте та намалюйте або зліпіть розповідь про те, як ви:
Любите природу, знаєте як поводити себе в лісі на пікніку;
вмієте правильно переходити дорогу;
дбаєте про свою безпеку та знаєте як поводитись з небезпечними предметами;
турбуєтесь про власне здоров’я;
знаєте та вживаєте корисні продукти та страви.

Принесіть свою роботу у магазини “Наш Край” або SPAR

Наші призи для авторів найкращих робіт:
• 3 сертифікати на майстер-клас у Музей сучасного мистецтва ім. Корсаків.
• 10 сертифікатів на суму 500 грн бонусами на покупки у мережах «Наш Край» або SPAR
• 2 собаки-роботи
• 1 гіроборд

Термін дії конкурсу: 27 травня – 1 липня 2019 р.
Роботи повинні бути підписані: прізвище, ім’я, по-батькові, місто, контактний номер телефону, вік учасника.
Результати конкурсу будуть оголошені 24 липня 2019 р. на сайтах nashkraj.com.ua та spar.ua

Адреси магазинів SPAR, які приймають участь у дитячому конкурсі:

м. Луцьк, вул. Конякіна, 7а

м. Луцьк, вул. Карбишева, 1

м. Луцьк, вул. Соборності, 6

м. Ромни, б-р Шевченка, 29/67

м. Хмельницький, вул.Інституцька, 10

Extreme training for Volwest Group employees, May 31-June 01, 2019

« of 2 »

Відбувся екстрім-тренінг для працівників компанії VolWest Group

31 травня–1 червня PMBA Business Academy провела TeamBuilding у форматі екстрім-тренінгу для працівників VolWest Group.

Тема “Корпоративні цінності, як ключовий фактор у формуванні команди”.
30 учасників довели нам і собі – Impossible is possible!

Їх навчали слухати і чути, прислухатися до своєї команди, використовувати весь особистісний і командний ресурс для вирішення задач, доводити важливість кожного члена команди у досягненні спільних цілей.

« of 2 »

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ