Search
Close this search box.

Волвестівці підкорили бурхливий Дністер

Гарною традицією компанії VolWest Group є корпоративні поїздки у найцікавіші куточки України та закордоння. Цього року осіння поїздка працівників компанії відбулася до мальовничого Дністерського каньйону.

Побували на Джуринському водоспаді– одному із найзнаменитіших водоспадів Західної України. Своєю назвою водний красень зобов`язаний однойменній річці Джурин, а каскади води у ньому сягають у висоту кількох метрів.
Сьогодні протяжність Джуринського водоспаду складає 16 метрів. Тиск води настільки великий, що, перебуваючи поруч з спадаючою водою, складно розчути інші звуки. Чудовим доповненням до стрімкого водоспаду є красивий лісовий ландшафт.

Крім чуда природи, мандрівники відвідали і творіння людських рук – розташований неподалік замок Червонограда. Точніше, це руїни замку-фортеці, які збереглися від стародавнього міста та католицького костелу XVIII ст. поблизу с. Нирків Заліщицького району на Тернопільщині.

По тому переїхали у село Устечко, яке розкинулось на мальовничих берегах Дністра поблизу місця впадіння в нього річки Джурин. Тут волвестівці здійснили сплав по річці Дністер від с.Устечко до с. Іване-Золоте тривалістю 3 години та протяжністю 11 кілометрів.

Справжній шквал позитивних емоцій, драйву та гарного настрою супроводжував усіх учасників мандрівки.

У Луцьку вперше вручили премію імені Івана Корсака

Першу Літературну премію імені видатного українського письменника, журналіста, почесного громадянина Луцька Івана Корсака вручили Петру Кралюку за книгу історичної прози «Синопсис». Символічним є те, що вручили премію в день народження Івана Корсака та його сина, який є фундатором премії, Віктора Корсака.

Урочисте вручення премії відбулося у нещодавно відкритому Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків 15 вересня.

Літературну премію 2018 року започаткувала родина письменника спільно з видавництвом «Ярославів Вал», вручення відбуватиметься до дня народження Івана Корсака 15 вересня щорічно. Згідно з положенням про Літературну премію імені Івана Корсака, твір, представлений до участі на здобуття нагороди, обов’язково має бути присвячений історії України, написаний українською мовою на високому художньому рівні та мати великий читацький розголос. Варто зазначити, що лауреат отримує диплом, медаль, а також грошову винагороду в сумі 50 000 гривень.

Спочатку слово взяв син Івана Корсака, фундатор премії Віктор Корсак, який подякував усім присутнім за те, що вони прийшли на вручення та не забувають його батька.

«Дякую, що вас цікавить література та історичний роман. Коли я читав погодження про Шевченківську премію, то там написано: премія з літератури та мистецтва. Для мене це дивно, адже література – це і є мистецтво, яке виконує свої функції, зокрема пізнавальну, естетичну, приносить натхнення. Саме історичний роман виконує ще й такі функції, які поза межами стандартних: укорінення нації, розуміння генези розвитку своєї нації. Цей напрямок дає додатковий ресурс для кожного жителя України. Враховуючи це, ми організували премію в аспекті вшанування батька та в аспекті того, що цей напрямок потрібно розвивати. Тому сьогодні ми будемо вітати першого лауреата», – зазначив Віктор Корсак.

 

Опісля цього настав час вручення премії першому лауреату, і як пояснив голова журі, директор видавництва «Ярославів Вал» Михайло Слабошпицький, інтриги робити не збиралися, адже виходили з того, що ця премія особлива. Зокрема, члени журі орієнтувалися на діяльність Нобелівського комітету, котрий, шануючи амбіції всіх номінованих на премію, не оприлюднює імена, аби не травмувати їх, тож оголошують лише ім’я лауреата. З його слів, було подано 12 кандидатур, 8 з яких журі відхилило через неформат або через низький літературний рівень.

Отож, за одноголосним голосуванням членів журі першу Літературну премію імені Івана Корсака отримав Петро Кралюк за книгу історичної прози «Синопсис», премію лауреату вручив Віктор Корсак.

Петро Кралюк наголосив, що йому надзвичайно приємно бути першим лауреатом Літературної премії імені Івана Корсака, адже він цінує його творчість, і багато речей, про які він писав, хотів би теж писати.

«З Іваном Корсаком ми по-своєму змагалися, часто зверталися до одних і тих же сюжетів, десь він мене випереджав, десь я його випереджав. Я йому неодноразово говорив: «Знаєте, Іване Феодосійовичу, ви полегшуєте мою працю, адже я хотів написати працю про Міхала Чайковського, і тут ви написали роман «Отаман Чайка», я хотів написати про Юрія Немирича, і ви написали роман «Немирів ключ». Мені вже не потрібно тут працювати, адже я можу зайнятися іншими сюжетами», – зауважив Петро Кралюк.

Та додав: «Я надзвичайно цінував Івана Феодосійовича, як людину. Не скажу, що ми були друзями, але складалося так, що наші долі неодноразово пересікалися, ми допомагали один одному, ми розуміли один одного. Власне, прийшов я у літературу завдяки Івану Феодосійовичу. Він залишив після себе надзвичайно великий об’єм історичної літератури».

Муза, подруга та вірна дружина Івана Корсака Марія Іванівна подякувала присутнім, що пам’ятають і люблять чоловіка і привітала Петра Кралюка:

«Я шаную Вас так, як шанував вас Іван. Ви були однодумцями в літературі, однодумці в житті. Дякую всім присутнім, які не байдужі до того, що відбувається в нас, які не байдужі до всього, що творить тепер уже мій син. Протягом цього вечора багато говорять про чоловіка, але повірте, що в цьому всьому дуже-дуже багато зробив Віктор. Якби було багато таких синів, як у мене, то наша країна стала б набагато кращою, бо коли буде культура, коли буде нація, то ми житимемо краще, будемо знати, що ми українці, що в нас є нація, а це – понад усе!».

У Луцьку вручать літературну премію імені Івана Корсака

У суботу,15 вересня в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться перше вручення літературної премії імені видатного українського письменника, журналіста, почесного громадянина Луцька Івана Корсака.

Захід розпочнеться о 15 годині.
Прес-конференція за участіголови журі, відомого письменника, директора видавництва «Ярославів Вал» Михайла Слабошпицького, лауреата конкурсу іфундаторапремії, доктора економічних наук Віктора Корсака розпочнеться о 16 годині.

Нагадаємо, що Літературну премію імені Івана Корсака 2018 року започаткувала родина письменника спільно з видавництвом «Ярославів Вал» задля популяризації історичної літератури й заохочення авторів тих творів, які стали яскравими художніми здобутками.

Вручення премії відбуватиметься до дня народження письменника 15 вересня щорічно.

Згідно з положенням проЛітературну премію ім. Івана Корсака, твір, представлений до участі на здобуття нагороди, обов’язково має бути присвячений історії України, написаний українською мовою на високому художньому рівні та мати великий читацький розголос.

Лауреата визначає журі шляхом таємного голосування. Він отримує диплом, медаль, а також грошову винагороду в сумі 50 000 гривень.

Запрошуємо журналістів, письменників, літературознавців, представників влади та активну громадськість міста до участі у заході.

Вхід вільний.

Бізнес академія PMBA святкує 10-річчя!

Виклики, які постають перед лідером безкінечні, а його час – обмежений.
Тому перемагає той, хто навіть в суцільну кризу думає про розвиток та має довгострокову мету!

Гарі Хемел, експерт номер 1 в світі зі стратегій

Успіх – на боці освічених. Після втілення бізнес-ідей, створення продуктів, які «вистрибнуть» на ринку, постає завдання робити бізнес системним. І тут бізнес-освіта відіграє важливу роль.

Загалом бізнес-школи, окрім подачі нових знань, в найкращий спосіб допомагають структурувати вже набуті. Мова йде не просто про перекваліфікацію, а повноцінну післядипломну освіту. Повертаючись у світ бізнесу після навчання, який набирає нестримних обертів, випускники бізнес-шкіл йдуть із глибоким розумінням того, як будувати управління компанією.

Саме для цього працює РМВА на ринку бізнес-освіти вже багато років – 15 вересня РМВА виповнюється 10 років, хоча свою роботу розпочинали як корпоративний університет компанії VolWest Group. В РМВА вже сотні випускників – від лінійних менеджерів до керівників і власників бізнесів.

Місія РМВА відображає основний меседж: Ми, сучасна бізнес-школа, яка на базі інноваційних методик навчання надає концентровані практичні знання, що змінюють на краще Ваш бізнес і Ваше життя!

Президент та засновник Бізнес-академії РМВА – Корсак Віктор Іванович, який є натхненником, справжнім Лідером, адже саме його за ініціативи ми реалізували багато освітніх проектів і бізнес-програм.

Викладачі в бізнес-академії РМВА – це відомі бізнес-тренери, успішні топ-менеджери компаній України, бізнес-консультанти та експерти, які мають значний практичний досвід.

Перед викладачами Бізнес-академії РМВА стоїть задача навчити слухачів не стільки знати, скільки вміти. Тому одним з головних інструментів навчання є тренінги, які націлені за допомогою практичних кейсів дати можливість зануритись в бізнес та отримати практичні навички та інструменти.

Серед викладачів РМВА:

Viktor Korsak – Голова Ради директорів ІГ VolWestGroup, Доктор економічних наук, співвласник групи компаній VolWestGroup, президент і засновник Бізнес академії практичного менеджменту;

Oleg Rabochauskas – член Ради директорів VolWestGroup, діючий бізнес-тренер, бізнесмен;

Dmitry Gavrilov – член Ради директорів VolWestGroup, фінансовий директор компанії;

Inna Kondratyuk – директор Волинської філії Комп’ютерної Академії ШАГ, куратор філій КА ШАГ в Житомирі, Хмельницькому, Чернівцях, Черкасах, психолог-практик;

Роман Грицьків – власник HBPI Company Україна, консультант з процесного управління та управління якістю, сертифікований бізнес-тренер IRCA (International Register of Certified Auditors);

Ірина Берлач – регіональний директор Волинського регіону мережі “EVA”, ТОП-менеджер з великим практичним досвідом;

Микола Жичук – керівник служби маркетингу в ТМ “Забіяка”, екс-керівник служби маркетингу міжнародного холдингу Modern-Expo Group;

Чому обирають бізнес-академію РМВА?

• 10 років на ринку – практичне навчання, що дає реальні результати
• поєднання тренінгів із інноваційним форматом навчання через бізнес-форуми
• команда висококваліфікованих викладачів-практиків
• нетворкінг
• раціональне використання часу – співвідношення теорія/практика 30/70%

Випускники бізнес-академії РМВА, які отримали МВА, сходяться на думці про те, що навчання дає наступні результати:

1. Повний спектр спеціалізованих знань.
2. Уявлення про взаємодію різних елементів бізнесу.
3. Ділові та дружні контакти (network).

Який портфель програм Бізнес-академії РМВА у 2018?

• General MBA (Master of Business Administration) – ефективне управління бізнесом
• Академія директора торгового закладу – для власників і керуючих сфери торгівлі
• Бізнес-форуми від РМВА різного спрямування – HR, інтернет-маркетинг, медіа, туристичний, ресторанний тощо
• Ділова українська мова – енергія впливу лідера
• Літня школа практичної журналістики
• Зимова школа PR
• StartUPSchool (Від ідеї до старту бізнесу)
• Тренінговий центр – тренінги для корпоративних клієнтів
• Живи відповідально – майстер-класи, семінари, зустрічі із успішними українцями в рамках проекту з корпоративної соціальної відповідальності

Цікаво, що саме в десяту річницю, 14 вересня, стартує навчання нової групи за програмою General MBA
Запис у групу ще триває – цього року тут учасники з Рівного, Львова, Луцька!

Навчіться вчитися. Життя не стоїть на місці, а бізнес дедалі більше розширює сфери впливу, розвиваючи найновіші напрямки та практики. Здобуваючи нові знання, обмінюючись досвідом, комунікуючи із однодумцями, Ви готуєте себе до прийняття нових, важливих рішень. Від того, які рішення приймете сьогодні, залежить те, де ви будете завтра!

Про усі анонси бізнес-подій від РМВА можна дізнатись на сайті pmba.com.ua

Бізнес-академія РМВА:

Ми робимо ваш бізнес результативнішим!

 

Запрошуємо лучан на спортивний фестиваль

З нагоди дня фізичної культури та спорту 9 вересня в обласному центрі Волині відбудеться фестиваль “Світ спорту відкритий для всіх”.
Захід пройде на базі культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» та проводиться з метою пропаганди та популяризації здорового способу життя, залучення дітей та молоді до занять спортом.

На святі спорту лучани матимуть унікальну нагоду в одному місці познайомитися з представниками найрізноманітніших видів спорту .

В рамках заходу відбудеться «Ярмарок спорту», на якому будуть представлені всі спортивні секції, школи та клуби міста, де діти та їхні батьки зможуть ознайомитися з різними видами спорту, дізнатися про їх переваги та обрати для себе свій вид спорту.

Гості фестивалю матимуть унікальну можливість особисто познайомитися з тренерами, взяти у руки інвентар та спорядження з виду спорту, приміряти екіпірування, дізнатися розклади тренувань та цінову політику, ознайомитися із спортивними здобутками та перспективами спортивних шкіл, секцій та клубів.
Свої товари також представлять спортивні магазини ­- інвентар, спорядження, екіпірування та багато інших спортивних аксесуарів для активних занять спортом.

Фестиваль спорту порадує яскравими показовими виступами юних спортсменів з різних видів спорту, а також різноманітними конкурсами на спортивну тематику.

У день фестивалю всі відвідувачі отримають вигідні знижки на послуги КРЦ “Адреналін Сіті”.

Запрошуємо дорослих і малих на свято спорту!

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ