Search
Close this search box.

Відбулась щорічна конференція для партнерів франчайзі «Франчайзинг 2018 – Обмін досвідом»

20-22 квітня відбулась уже традиційна щорічна конференція для франчайзі «Франчайзинг 2018 – Обмін досвідом», яку організувала Інвестиційна Група VolWest Group. Вперше на цих зборах були присутні не тільки партнери-франчайзі “Наш Край”, а й власники магазинів SPAR UA. Цього року учасники зборів зібрались у «Воєводино», Закарпатської області.

Говорили про сучасні тенденції, тренди та інновації в ритейлі, про методи та можливості підвищення ефективності, проведення рестайлінгу та переваги впровадження версії 3.0 та відділів Food to Go та багато іншого.

Програма триденного заходу була насичена не лише обговоренням робочих питань, а й розважальними заходами: екскурсією у старовинний замок «Паланок», поїздкою на термальні води в «Косино» та святковою вечерею.

Відбулось відкриття SPAR у Коломиї

10 квітня відбулось відкриття супермаркету SPAR у місті Коломия за адресою: проспект Грушевського, 82. Графік роботи нового закладу з 7:00 до 22:00, торговельна площа – 600 кв. м. Для зручності покупців працює 6 кас. Магазин відкритий на умовах франчайзингу.

У спеціальному відділі швидкого перекусу Food to go покупцям запропонують широкий асортимент популярних у всьому світі страв швидкого приготування: піци, фірмових хот-догів, італійських паніні, і все – незмінно високої якості. А також, гаряча запашна кава, яку можна випити на місці чи взяти з собою.

Крім того, у супермаркеті працюють: відділ власної випічки, де можна придбати завжди свіжу та запашну здобу; кулінарний, м’ясний та рибний відділи; великий фреш відділ зі свіжими овочами і фруктами за доступними цінами.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 12 тисяч магазинів, які діють у 44 країнах світу.

 

З Великоднем!

Сердечно вітаю зі Світлим Христовим Воскресінням!

У це чудове свято бажаю всім йти по життю з доброю мрією, високими прагненнями, щирою надією, міцною вірою і великою любов’ю. Добробуту, миру, благополуччя Вам і Вашим родинам!

Нехай Світлий Великдень подарує кожному з нас тепло і затишок, розуміння і гармонію.

Христос Воскрес!

З найкращими вітаннями

Генеральний директор VolWest Group
Валентина Кушнірук

SPAR відкрив супермаркет у Закарпатті

30 березня у місті Берегове відбулося урочисте відкриття супермаркету SPAR. Новий ТЗ розташований за адресою: площа Героїв, 6. Торговельна площа супермаркету – 320 кв. м. Для зручності покупців працює 5 кас. Це вже 12 магазин мережі в Україні відкритий на умовах франчайзингу.

Відвідувачів приємно вразили широкий вибір викладеного на полицях товару – від екзотичних фруктів та продуктів до предметів побуту, а також помірні ціни. Родзинкою стали приготування піци, смажених ковбасок, хот-догів, які можна взяти із собою. При магазині діє також своя пекарня, звідкіля запашний хліб, батони, булочки потрапляють прямо на прилавок. Звичайно, напередодні свят не обійшлося і без оригінальних пасок.

З нагоди відкриття містянам запропонували широку й насичену святкову програму. Бажаючим надували повітряні кульки, проводили безпрограшну лотерею, різні конкурси. Зокрема, користувались успіхом змагання, хто довше протримає на витягнутих руках ящик пива – переможець забирав його собі безкоштовно. У дітей користувався попитом аква-грим.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 12 тисяч магазинів, які діють у 44 країнах світу. Нагадаємо, що наприкінці грудня сучасний франчайзинговий заклад під брендом SPAR відкрили у Виноградові та Луцьку.

ПРО ЩО РОЗПОВІЛИ НА WEST HR FORUM-2018 У ЛУЦЬКУ

У Луцьку відбувся масштабний HR-форум (форум з управління персоналом), у межах якого говорили про 10 кроків до професії IT HR, управління ризиками в HR, менеджмент майбутнього, нове покоління працівників й HR-тренди у 2018 році.

Джерело: Таблоїд Волині

Як повідомляє Бізнес.Район Захід відбувся у спортивно-розважальному комплексі «AdrenalinCity» в п’ятницю, 30 березня. Організатор – Бізнес-академія практичного менеджменту (РМВА).

Серед спікерів, котрі розповідали про нові можливості та шляхи розвитку компаній у динамічному світі: практикуючий HR-бізнес партнер – група компаній «ІСТ – Захід», засновник Школи управління персоналом при «HR-Кав’ярня» у Львівові Оксана Щур; директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк; голова Ради директорів VolWest Group, Доктор економічних наук, співвласник групи компаній VolWest Group Viktor Korsak; львівська бізнес-тренер, директор по персоналу групи компаній «Адамас», керівник компанії Macro Consulting Group Катерина Книжицька; HRD в компанії «АЛЛО» Олександр Пащенко; HR-консультант, київська бізнес-тренер, засновник і куратор курсу HR Universe IT Наталія Балабанова; керівник служби по роботі з персоналом ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» Олена Висоцька; спеціаліст з питань HR трансформації компанії EY Наталія Тимченко; HRD, бізнес-консультант, бізнес-тренер з Івано-Франківська, консультант в методі Позитивної психотерапії Андрій Галуша.

Як розповіла виданню «Бізнес.Район» директорка луцької бізнес-академії практичного менеджменту (РМВА) Tatiana Repnitskaya, теми, які обговорюватися на цьому HR-форумі, актуальні, оскільки важко працювати через зміни загалом у світі та зміни в бізнесі, під які роботодавцям та працівникам потрібно підлаштовуватися.

«Це один із улюблених форумів бізнес-академії, адже людський капітал – це найдорожчий ресурс. Очікували 150 учасників, а взяли участь у форумі 157. Ура, ми змогли! Хочу сказати, що дуже порадувало те, що люди, які лише побачили анонс про форум, відразу відгукувалися. Очікування справилися, але це лише старт для нового форуму. Завжди радують люди, які прагнуть навчання та розвитку, адже лише через навчання можна досягти успіху», – наголосила вона.

Зі слів Тетяни Репницької, на майбутніх заходах бізнес-академії висвітлюватимуться такі питання та тематики, як використання чат-ботів, чому не можна повністю замінити людей роботами, як зменшити міграцію і зробити Україну привабливою для працівників.

Співвласник групи компаній VolWest Group Віктор Корсак підкреслив, що у його компанії після подібних заходів відбуваються збори, де всі висловлюють власну думку з приводу почутого та створюють план із подальшими змінами чи впровадженнями.

«Тема навчання передбачає крім пізнавальної, виховної чи комунікативної функцій ще й сугестивну. Коли ти слухаєш, що люди зробили, у тебе з’являються навіювання, що можна змінити чи покращити. Є ряд аспектів, які треба буде впровадити і ми їх обов’язково впровадимо», – наголосив Віктор Корсак.

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ