Search
Close this search box.

Бізнес Академія PMBA провела у Луцьку СSR FORUM 2018. ФОТО

У культурно-розважальному комплексі "Adrenaline City " сьогодні, 22 лютого, стартував форум присвячений фінансуванню соціально відповідального бізнесу, а саме – отриманню практичних порад щодо пошуку вигідного гранту. Тема форуму – «Грантове фінансування для бізнесу та соціальних програм».

Організатори: Інвестиційна група «VolWest Group» та Бізнес-академія практичного менеджменту(PMBA).

 

 

У Луцьку відкривають Зимову школу піару

Public relations – corporate issues and concepts word cloud illustration. Word collage concept.

Бізнес-академія практичного менеджменту PMBA та медіа-холдинг CID MEDIA GROUP запускають тижневий експрес-курс для піарників-початківців.

Навчання у Зимовій школі Public relations триватиме з 26 лютого по 3 березня.

Цільова аудиторія – студенти різних спеціальностей, фрі-лансери, pr-менеджери без великого досвіду роботи, усі, кому цікава сфера зв’язків з громадськістю.

За п’ять днів учасники Школи дізнаються про основи професії, особливості комунікації органів влади, політичного піару, як організувати зв’язки з громадськістю для бізнесу, основи smm тощо. У навчальний курс також включені курси з тайм-менеджменту, управління репутацією та інше.

Програма Зимової школи Public relations

Понеділок, 26 лютого

12.00-13.30 Легенди, міфи і правда про PR. Тетяна Сомова, PR-консультант (Кромберг енд Шуберт, Благомед, Церсаніт-інвест та ін)

14.00-18.00 Особистісний розвиток. Олег Рабачаускас, член Ради директорів VolWest Group, провідний бізнес-тренер Бізнес-академії РМВА

Вівторок, 27 лютого

12.00-13.30 Кольори і відтінки Public relations. Оксана Ярош, директорка ГО «Гендерний центр Волинської області».

13.30-14.00 Кава-брейк

14.00 – 15.00 Як PR-менеджеру дати раду з грошима. Влада Жорняк, керівник регіонального прес-офісу у Волинській області ПриватБанку

15.00-16.00 Робота на грані: де межа між піаром і маркетингом. Анна Єкименко-Поліщук, прес-секретар ТРЦ «ПортCity».

16.00-16.15 Кава-брейк

16.15-18.00 Що таке бренд-бук і як ним користуватися. Дмитро Авраменко, кандидат наук мистецтвознавства, доцент кафедри дизайну ЛНТУ

Середа, 28 лютого

12.00 – 13.30 Засоби масової інформації у виборах: як все піаритися по закону. Ольга Наход, тренер з виборчого законодавства Тренінгового центру при Центральній виборчій комісії, експерт Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу

14.00 – 15.30. Політичний піар: що треба і чого не треба робити. Денис Пятигорець, помічник народного депутат України Степана Івахіва, директор благодійного фонду «Патріоти Волині»

Четвер, 1 березня

12.00 – 13.30 – Як написати прес-реліз, щоб його взяли ЗМІ. Наталія Пахайчук, керівник мережі ЗМІ Район.in.ua, кооринаторка Зимової школи Public relations

14.00 -15.00 – Посада «Речник установи»: особливості і секрети. Іванна Поліщук, речниця Управління СБУ у Волинській області.

15.00-16.00 – Організація і проведення прес-конференції. Наталія Мурахевич, прес-секретар прокурора області

16.00 – 16.15 Кава-брейк.

16.15. – 17.15 Прес-тур: як і навіщо вивозити журналістів у ліс. Світлана Думська, фахівець із зв’язків з громадськістю у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

П’ятниця, 2 березня

12.00-13.30 Основи SMM для піарників. Марія Циганюк, SMM-менеджер у CID MEDIA GROUP

14.00-15.00. Через зв’язки з громадськістю у соцмережах – до популярності й довіри: досвід нової поліції. Ольга Бузулук, прес-секретар Пальтрульної поліції Волинської області

15.00-16.00. Як розробити стратегію ефективної комунікації. Олена Кузьмич, Радник з питань комунікацій у Волинському Центрі розвитку місцевого самоврядування

16.30 – 17.30. Підсумки і вручення дипломів учасникам школи.

УВАГА! У програмі можливі оперативні зміни і уточнення

Організаційний внесок – 500 гривень.

Попередня реєстрація за допомогою google-форми

Довідки за телефоном 0980276797

Сторінка події у Facebook https://www.facebook.com/events/174676066591366/

Мережа “Наш Край” увійшла у трійку лідерів за кількістю торговельних точок

Мережа “Наш Край” посіла третє місце у трійці лідерів ринку рітейлу за кількістю торговельних точок.

У 2017 році їх стало 243. Протягом минулого року було відкрито 46 торговельних закладів та покрито 19 областей. Про це йдеться в дослідженні компанії GT Partners Ukraine.

У Луцьку відбудеться форум про грантові можливості

22 лютого у Луцьку відбудеться CSR FORUM 2018 “Грантове фінансування для бізнесу та соціальних програм”.

Все більше і більше організацій і приватних осіб в Україні мають необхідність подавати заявку на грант. Грант – це соціальна інвестиція для реалізації ініціатив та ідей у різних сферах.
Свіжі ідеї вимагають коштів. Проте проблема — написати і подати заявку на конкурс ідей і проектів — стала актуальною в останні роки.

Чи так це просто, як здається? Що потрібно знати, щоб Ваша заявка мала шанс на успіх? Як її оформити? Як найбільш вигідно подати Ваш проект?

На ці та інші питання дадуть відповіді наші запрошені гості, поділяться власним досвідом.

Організатор: Бізнес Академія Практичного менеджменту PMBA.

Модератор форуму – Олександр Бабій – директор Клубу Сталого Бізнесу (www.sbiz.club), співзасновник Urban Space 500 (https://www.facebook.com/urbanspace500/ ), член координаційної ради Національної платформи МСБ (http://platforma-msb.org/ )

Спікери:
Oleksandr Babiy, м. Бурштин – директор Клубу Сталого Бізнесу, співзасновник Urban Space 500 , член координаційної ради Національної платформи МСБ
Anna Turlo, м. Київ – проектний менеджер Національного Бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні
Аіда Марущак, м. Львів – ЄБРР, можливості розвитку для МСБ
Юлія Євпак (Julia Yevpack), м. Луцьк – начальник відділу менеджменту та креативних індустрій департаменту культури Луцької міської ради
Катерина Шкльода (Kateryna Shkloda), м. Луцьк – начальник відділу сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Основні тези:
• Гранти для Бізнесу: Кому і чому це вигідно?
• Тренди 2018 року (огляд головних програм)
• Що потрібно для отримання гранту – експертні думки та кращі практики
• Основні принципи отримання грантів програми “Креативна Європа”, особливості участі для України, підпрограми Культура та Медіа
• Успішний досвід: грант може отримати кожен
• Консультації та активна робота в кулуарах
• Питання/ відповіді

Дата проведення: 22 лютого, четвер.

Місце проведення: м. Луцьк, вул. Карбишева,1, КРЦ «Адреналін-Сіті», кінокомплекс
Тривалість: з 10:00 до 17:30, реєстрація з 09:00
Зареєструватись можна за тел. 050 438 02 80 або на сайті форуму http://csr.wmf.com.ua/2018/

Вартість участі: 300 грн

У луцькій галереї відкриється виставка львівської художниці Людмили Лободи

14 лютого 2018 року о 17:00 у галереї сучасного мистецтва «Арт-кафедра» відкривається грандіозна виставкова експозиція художниці Людмили Лободи (м. Львів).

Людмила Лобода разом із чоловіком Володимиром Лободою належить до українського андеграунду другої половини 1960-1970 років м. Дніпро.

З 1981 року подружжя мешкає у Львові.

Автор величезного творчого доробку станкового малярства, графіки, декупажу, Людмила Лобода, нечасто представляла свої праці на офіційних виставках.

«Спалах степу» – це перша її персональна експозиція, де представлено перед глядачем велику кількість творів, які виконані в різні періоди діяльності. Кожен із них вражає силою почуттів, стилістичною довершеністю і виконавчою майстерністю.

На урочисте відкриття виставки, окрім художниці та її родини, прибудуть відомі мистецтвознавці, галеристи, колекціонери.

Запрошуємо усіх шанувальників сучасного мистецтва, художників, студентську молодь.

Вхід вільний!

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ