Search
Close this search box.

Мережа “Наш Край” долучилась до благодійної акції “Чужих дітей не буває”

У грудні минулого року мережа «Наш Край» вкотре долучилась до благодійної акції «Чужих дітей не буває», яку щороку організовує Волинська обласна громадська організація «Ми+». Головною метою акції є збір та передача продуктів та подарунків дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

З 14 до 16 грудня тривав захід організаторам вдалося зібрати 1450 подарункових наборів для сиріт, дітей із неблагополучних сімей та дітей із вадами.

У цей період у супермаркеті «Наш Край» у Луцьку за адресою вул. Ковельська. 40, були розміщені продуктові корзини та працювали волонтери і всі небайдужі лучани мали можливість покласти продукти харчування, іграшки, солодощі, канцелярське приладдя, засоби гігієни та інші необхідні для потреб дітей та людей похилого віку речі, і, таким чином, подарувати від себе частинку свята тим, хто потребує допомоги і уваги.

Вікторія Матвіюк, PR-менеджер та менеджер КСВ-проектів мереж «Наш Край» та «СПАР»:
«Ми раді, що маємо можливість щороку долучатись до цієї хорошої справи. Ми щиро віримо, що добрі серця є і вони готові допомогти тим, що цього потребує та чекає свята. Цього року як і завжди завдяки громадській ініціативі «Ми+» та їхнім партнерам діти, які опинились у складних життєвих обставинах отримали частинку тепла та повірили, що добро існує».

Як волвестівці в ополонку пірнали та у хокей грали

Вже традиційно у свято Водохреща активні та натхненні працівники групи компаній ІГ «VolWest Group» вирушили у корпоративну поїздку аби скупатися в освяченій воді задля оздоровлення і підтримання віковічних українських традицій.

Цього року волвестівці побували на річці Стир у селі Жидичин Ківерцівського району.
День розпочався з Служби Божої у Свято-Миколаївському монастирі. По тому, всі миряни організованої ходою вирушили на берег річки аби освятити воду та зануритись у крижану купіль.

Тут на весь чесний люд чекали і еменесники з гарячим чаєм, і браві козаки з гарматами, і музики з бубнами.

Після водосвяття пірнали у воду та просили аби Бог послав здоров’я на весь рік. По тому смакували гарячий куліш, запивали наливками, веселилися під колядки та співи троїстих музик. І навіть морозний вітер не завадив відчути дух справжнього Водохреща.

Свято продовжилось на території КРЦ «Адреналін Сіті», де волвестівці уже в 15-тий рік поспіль розіграли корпоративний хокейний “Кубок Василя”.

Цьогоріч звання кращого хокеїста виборола команда компанії “Техно Модуль”, друге місце за хокеїстами КРЦ «Адреналін Сіті», почесне третє місце дісталося команді “VolWest Group”.

Всіх вболівальників, які прийшли підтримати відважних хокеїстів та спортсменів частували гарячим чаєм, запашним глінтвейном та смачним шашликом від відпочинкового дворища “Словограй”.

Компанію “VolWest Group” вітали медійні колядники

Вчора у компанію “VolWest Group” завітали колядники з медіа-холдингу «CID MEDIA GROUP», щоб сповістити Добру Новину про народження Ісуса Христа та зробити ще одну добру справу.

У скриньку, яку медійники носили з собою, збирали кошти на лікування горохівської дівчинки Олі Зілінської. Тож працівники компанії мали змогу теж долучитися до цієї допомоги.

А колядники колядували й зичили усьому колективу здоров’я міцного, щастя, добробуту, благополуччя, мирного неба, віри в перемогу і надію на краще життя.

SoftWest Group підтримала юних майбутніх ІТ-спеціалістів у конкурсі з інформатики “Ярмарок ідей”

ІТ-компанія SoftWest Group підтримала юних майбутніх спеціалістів у конкурсі проектів з інформатики “Ярмарок ідей”. Дмитро Гаврилов, генеральний директор ІТ-компанії SoftWest Group, взяв участь, як один із членів журі, у оцінюванні ідей-проектів, що були подані гуртківцями на захист.

Журі відмітило високий рівень та цікаві рішення усіх представлених проектів. А Дмитро Гаврилов від імені компанії “SoftwestGroup” передав гуртківцям кошти на придбання акаунту розробника в системі GooglePlay. Тепер вони зможуть розміщувати свої проекти для мобільних ґаджетів в Інтернеті, а ця умова є обов’язковою для участі в подальших серйозних конкурсах. Крім того, Дмитро Гаврилов подарував усім учасникам другого туру сертифікати на відвідування Академії пізнання та розвитку “Робологікум”.

Традиційно на зимових канікулах комунальний заклад “Луцький міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради проводив конкурс-захист проектів з інформатики “Ярмарок ідей”. Гуртківці представляли проекти з інформатики, щоб зрозуміти чого ці роботи варті, щоб почути про них думку товаришів та кваліфікованих спеціалістів.

У першому турі виступали молодші гуртківці. З непідробною цікавістю переглядали проекти присутні гості: вчителі шкіл міста, батьки, педагоги ЦНТТУМ, старші гуртківці. Вони ж задавали запитання, давали рекомендації щодо вдосконалення проектів.

Переможцями першого туру стали:
в номінації “Сайт”:
Николюк Роман “Інформатика від мене”- I місце,
Грошев Владислав “Innovation Technologies”- II місце,
Стельмащук Аліна “Україна в інформатиці”і Пугінець Анастасія “Настя про ІТ”- III місце;
в номінації “Програмування”:
Стадник Антон і Філін Михайло – I місце,
Лабнюк Анна – II місце,
Горбач Катерина і Бондарчук Валерія – III місце, Ройко Назар – III місце.

У другий тур потрапили старші, більш досвідчені гуртківці та переможці першого етапу. Родзинкою заходу була нова номінація “Мобільні додатки”. У ній Семенюк Андрій представив розробку “Як говорять тварини” для дітей дошкільного віку, Каленюк Ярослав – пізнавальний проект “Україна в інформатиці”, Горбач Іван реалізував віртуальну модель спінера. Особливо зацікавили присутніх проект Березюка Максима “Продовж прислів’я”, який за допомогою звукових сенсорів мобільного ґаджету та системи розпізнавання мовлення перевіряє, як користувач знає відомі українські прислів’я, та “Мобільний художник” Литвішка Даниїла – своєрідний графічний редактор, що використовує ще й камеру смартфона.

Переможцями фінального туру стали:
в номінації “Сайт”:Николюк Роман, сайт “Інформатика від мене”,
в номінації “Мобільні додатки”: Литвішко Даниїл, програма “Мобільний художник”
в номінації “Програмування”: Стадник Антон і Філін Михайло, програма “Калькулятор”, Лабнюк Анна, програма “Прудкі жабки”.

Вітаємо усіх учасників Ярмарку ідей-2018! Бажаємо, щоб цей захід надихнув вас на подальшу роботу і творчість. Нових вам ідей!

VolWest Group відзначила кращих працівників року

У переддень Нового року компанія VolWest Group урочисто підвела підсумки 2017-го та відзначила кращих працівників.

На початку вечора всі присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять великого патріота своєї землі, відомого письменника, журналіста, почесного громадянина Луцька та Каменя-Каширського, одного із засновників Інвестиційної Групи VolWest Івана Феодосійовича Корсака.

За багаторічною традицією в офіційній частині вечора відбулось нагородження кращих працівників та проектів інвестиційних бізнесів компанії.

Цього року головну нагороду «VolWest Star 2017» отримав директор СТО «ПрибалтСервіс» Анатолій Дорошенко.

Почесні золоті зірочки «Star Manager 2017» здобули:начальник відділу внутрішнього аудиту VolWest Group Віктор Мороз; менеджер з нерухомості VolWest Group Ольга Школа; керівник департаменту розвитку франчайзингу мережі «Наш Край» Андрій Терещенко; керівник відділу кліматизації та технологічного обладнання «ТехноМодуль Ультра» Олександр Гордійчук; завідувач кафедри, викладач Малої Комп’ютерної Академії ШАГ Микола Лінчук; завідувач кафедри комп’ютерної графіки і дизайну КА ШАГ Анастасія Юшкова; технічний директор КРЦ «Адреналін Сіті» Олександр Боярчук; менеджер з постачання запчастин СТО «ПрибалтСервіс» Андрій Січкарчук; менеджер з логістики ЗЕД Тетяна Перцова; програміст «СофтВестГруп» Віталій Андрусік.

У номінації «Star Innovation Project 2017» бронзовим призером став проект «Наш Край 3:0». Керівник проекту – генеральний директор мережі «Наш Край» Мечислав Ружанський.

Почесне друге місце за впровадження інноваційної діяльності по реконструкції приміщень отримав донедавно керівник департаменту нерухомості Іван Гусак.

Перше місце за проведення бізнес-форумів посіла керівник Бізнес Академії Практичного менеджменту Tatiana Repnitskaya.

Почесною відзнакою «Startup року» нагороджені одразу два номінанти: СТО «Прибалт Сервіс» та креативно-науковий простір Академія пізнання та розвитку «Робологікум».

Переможцями у номінації «Star Social Project» цьогоріч стали одразу два проекти. Зокрема, у номінації «З добром у серці» за першу газету шрифтом Брайля отримала керівник мережі видань «Район in.ua» Наталія Пахайчук.

У номінації «Крок до зірок» за безкоштовну програму для учасників АТО отримала перемогу Бізнес Академія Практичного менеджменту, керівник Tatiana Repnitskaya.

Також під час врочистого вечора були нагороджені випускники Бізнес Академії Практичного менеджменту РМВА , які успішно пройшли навчання та захистили дипломи за програмою GENERAL MBA.

Ще одним приємним моментом свята став розіграш путівки на двох до Парижу. Шляхом випадкового вибору щасливою власницею стала менеджер з нерухомості VolWest Group Ольга Школа.

Приємним продовженням вечора став виступ гурту Brevis, урочисті тостування та привітання з прийдешнім Новим роком.

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ