Search
Close this search box.

Галерея «Арт-кафедра» запрошує на виставку «Forpost»

1 вересня 2017 року в Галереї сучасного мистецтва України “Арт-кафедра” відбудеться відкриття виставки «Forpost. Малярство, графіка, скульптура художників Сходу та Півдня України».

Свої твори представлять Петро Антип, Микола Бірючинський (Горлівка), Олександра Єськова, Антоніо Шевченко (Донецьк), Олександр Садовський, Ганна Гедора (Суми), Віталій Кохан (Харків), Сергій Баранник, Володимир Харакоз, Олексій Бондаренко, Сергій Кирилов ( Маріуполь), Олександр Стовбур, Сергій Савченко, Світлана Юсім, Володимир Цюпко, Валерій та Лука Басанець, Марина Яндоленко, Василь Сад (Одеса).

«Forpost» – виставка-експеримент, спроба виявити той рівень внутрішньої свободи мистців Сходу та Півдня України, який застерігає від творчого колаборантства, додає емоційної сили, спонукає стояти у ці непевні часи на варті інтересів вітчизняної культури.

Початок о 17.00.

Вхід вільний! Запрошуємо!

Культурно-розважальний центр “Адреналін Сіті”, м. Луцьк, вул. Карбишева, 1

В “АДРЕНАЛІН СІТІ” ВІДКРИЮТЬ ПЕРШУ І ЄДИНУ АКАДЕМІЮ ПІЗНАННЯ ТА РОЗВИТКУ «РОБОЛОГІКУМ»

1 вересня,у День знань, у Луцьку з’явиться перша і єдина Академія пізнання та розвитку «Робологікум» – унікальний майданчик, де діти та дорослі зможуть поринути і світ сучасних технологій, робототехніки, довідатися про найцікавіші винаходи людства та перевірити на практиці різноманітні цікавинки науки і техніки.

Урочисте відкриття «Робологікуму» відбудеться о 15 годині у Культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті».

У секції робототехніки ви зможете не тільки побачити радіокеровані моделі роботів, а й спробувати управляти та взяти участь у змаганнях з робо-футболу, робо-боксу і робо-гонках та танкових боях. А ще відчути себе справжнім пілотом дрону та дізнатися ключові поняття аеродинаміки.
У секції «Логікум» відвідувачі матимуть нагоду ознайомитися та власноруч випробувати закони фізики, взяти участь в неймовірних дослідах і дізнатися багато цікавого.

Постійну колекцію «Логікуму» доповнено 30 новими експонатами у розділах: механіка, електрика, магнетизм, акустика, оптика. Тут ви зможете поринути у світ тривимірних оптичних ілюзій, побачити зразки «вічних двигунів», інтерактивні винаходи та багато-багато цікавого.

Серед цікавинок «Робологікуму» – секція 3D пазлів від відомого українського виробника іграшок UGEARS.

Простір «Робологікуму» організовано таким чином, що кожен зможе тут провести час цікаво, сюди можна прийти з друзями або родиною. Всі представлені в центрі експонати можна чіпати руками. Вік відвідувачів «Робологікуму» – від 3 до 100 років .

З Днем Незалежності України!

Глобальне бачення, локальні рішення: у Луцьку відбудеться другий WEST MEDIA FORUM

WEST MEDIA FORUM 2017 – це інформаційний простір для обміну знаннями та досвідом між найкращими регіональними журналістами країни.

Захід відбудеться у Луцьку 8 вересня (КРЦ Адреналін Сіті). Тема цьогорічного форуму:  «Інновації в медіа: глобальне бачення, локальні рішення». Модератор: головний редактор журналу «Тиждень» Дмитро Крапивенко.

WEST MEDIA FORUM прагне об’єднати регіональних медійників зі всієї України для обміну кращими практиками. Особливо така потреба є відчутною в епоху стрімких змін і розвитку технологій.

У програмі форуму лекції відомих журналістів, медіаменеджерів та експертів, панельна дискусія та сотні корисних порад як для досвідчених журналістів, так і для початківців.

 Кому корисно відвідати WEST MEDIA FORUM?

  • Журналісту
  • Медіа-менеджеру
  • Власнику ЗМІ
  • Політтехнологу
  • Бренд-менеджеру та маркетологу
  • Менеджеру з реклами
  • Студентам і викладачам факультетів журналістики

Захід відбудеться у п’ятницю, 8 вересня з нагоди Міжнародного дня солідарності журналістів за адресою: місто Луцьк, вулиця Карбишева, 1, Адреналін Сіті,

Ціна квитка – 400 гривень, у яку входить участь у роботі форуму, обід, кавабрейки.

Організатори: Бізнес-Академія Практичного Менеджменту PMBA та холдинг CID MEDIA GROUP.

Партнери: Національна спілка журналістів України, Незалежна медіа-профспілка України.

До участі у заході також запрошують спонсорів та інформаційних партнерів.

Контактні особи: Тетяна Репницька, Наталія Пахайчук, [email protected]

Слідкуйте за анонсами в соціальній мережі Facebook та на сайті  media17.wmf.com.ua

 

«ВелоЕкоФест, екстрим-шоу та виступ Аркадія Войтюка: «Адреналін Сіті» відзначив восьму річницю

12 серпня Культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті» відзначив 8-му річницю своєї діяльності. З часу відкриття «Адреналін» був і залишається унікальною територією розваг, яка не має аналогів на Західній Україні.

Вже традиційно у свій День народження культурно-розважальний центр влаштував четвертий за рахунком ВелоЕкоФест-2017, який зібрав найактивніших велолюбителів проїхатися вулицями Луцька. Долати маршрут приїхали люди різного віку та професій. Багато хто прибув сюди цілими сім’ями. А наймолодшому учаснику велопробігу виповнилося лишень 9 місяців.

Після заїзду відбувся святковий розіграш призів від спонсорів фесту мережі супермаркетів «Наш Край», а також визначення власника головного мегавелопризу від “Адреналін Сіті” – сертифіката на 8 тисяч гривень на подорож.

У День народження «Адреналін Сіті» ніхто не залишився без подарунка. Браслети усіх учасників велофесту обмінювали на сертифікати на розваги.

Свято продовжилось програмою для наймолодших гостей центру. Ведучі розважали дітей цікавими конкурсами та забавами. Дітлахи досхочу могли натішитися бульбашковим шоу та отримали солодкі призи від організаторів.

Тим часом для старшої аудиторії свої музичні вітання дарував фольк-гурт “Барви”, а екстрим-шоу від Kozak Combat Arts зачарував публіку неперевершеним виступом з акробатичними елементами бойового мистецтва.

Довгоочікуваною родзинкою свята став виступ фіналіста шоу Х-фактор Аркадія Войтюка. Співак залюбки робив селфі і танцював з гостями свята.

Завершилось свято запальною пінною дискотекою за участю Dj Adekvat.

Тренінг “Основи маркетингу. Як будувати бренд?”

19 серпня PMBA Бізнес-Академія організовує тренінг “Основи маркетингу. Як будувати бренд?” за програмою General MBA.

Спікер – Микола Жичук, спеціаліст з маркетингу та реклами з досвідом роботи більш ніж 10 років в сферах b2b та b2c.
Керівник служби маркетингу міжнародного холдингу Modern-Expo Group, керівник з реклами ПАТ «ВГП» (ТМ Ruta), проект менеджер рекламної агенції «Ініціал».
Пройшов стажування в США.
Освіта – Києво-Могилянська бізнес школа, Русская школа управления, Східноєвропейський національний університет.

Про що тренінг:
– Що таке бренд?
– Класифікація брендів
– Створення нових брендів
– Підходи до посилення позиції бренду на ринку
– Управління портфелем брендів
– Внутрішнє позиціонування брендів

Тривалість – з 9:00 до 17:00 год., з перервою на обід та кава-брейк

Місце проведення – PMBA, м. Луцьк, вул.Євгена Сверстюка, 1.

Детальна інформація та реєстрація за тел. 050 438 02 80 або на сайті: http://pmba.com.ua/events/trening-osnovi-marketingu-iak-buduvati-brend

Чекаємо на Вас! Ми робимо Ваш бізнес результативнішим!

Graphic Designer

Графічний дизайнер в компанію “Арт-Хаус”

Функціональні обов’язки:
– розробка дизайну продукції рекламно-виробничої студії

Побажання до кандидатів:
– освіта за профілем
– знання графічних програм (обов’язково Photoshop, CorelDraw)
– творчий підхід до роботи
– бажання працювати і розвиватись
– відповідальність
– досвід роботи вітається

Контактний телефон:(050) 089-42-93 – Роман

Assistant Manager

Помічник керівника в компанію “ТехноМодуль” (будівельний)

Функціональні обов’язки:

– підготовка звітності на запит керівника
– виконання доручень керівника

Побажання до кандидатів:

– закінчена вища освіта (фінанси, облік/аудит)
– вільне володіння ПК: MS Office (Word, Excel), 1C 8
– відповідальність
– комунікативні навички
– досвід роботи вітається

Контактний телефон: (050) 513-87-05 – Олег Олегович

Побачити кіно на слух: у кінокомплексі «Адреналін» презентували фільм для незрячих

У кінокомплексі культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» відбувся показ першого повнометражного фільму, адаптованого для незрячих.

Організатором заходу виступив Культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті» та інвестиційна група «Волвест груп», які активно підтримують та ініціюють соціальні проекти в рамках корпоративної соціальної відповідальності.

Як розповіла Генеральний директор ІГ «Волвест груп» Валентина Кушнірук започаткований соціальний проект під назвою «БЕЗМЕЖ» включає ряд заходів, серед яких соціальна адаптація людей з обмеженими фізичними можливостями, підтримка ініціативної молоді, воїнів АТО та їх сім’ї, благодійні заходи, які проводить КРЦ «Адреналін Сіті» та інші бізнеси інвестиційної групи.

Зокрема, в рамках проекту «БЕЗМЕЖ» у грудні минулого року медіа холдинг «Сім’я і Дім», який також є одним з бізнесів групи, розпочав друк газети шрифтом Брайля, яка виходить щокварталу, а у піцеріях «Тарантелла» є меню шрифтом Брайля.

Зараз на радіо «Сімя і дім» готують до виходу аудіокнигу Ірени Коваль «Незаземлені».

«У Луцьку проживає близько двох тисяч людей з вадами зору. Цей проект не обмежиться одним показом фільму. Окрім того, що ми транслюватимемо кінострічки для незрячих, ми плануємо розпочати роботу над створенням таких фільмів, і не лише вибраних кінострічок, а й прем’єрних. Таким чином, ми прагнемо збільшити доступність інформаційного контенту для людей із вадами зору та прибрати ще один бар’єр, що існує у їх житті та привернути увагу суспільства до потреби створення адаптованих фільмів із тифлокоментуванням.», – зазначила Валентина Кушнірук.

Тифлокоментування , або ж окрема звукова доріжка із закадровим описом подій та персонажів фільму існує у світовій практиці понад 40 років. Проте в Україні такі проекти запустили лише у 2013 році. Фільмів з україномовними коментарями є не більше десяти та близько тридцяти мультфільмів.

«Дивно, що у 2017 році показ такого фільму є надзвичайною подією. У світі це вже давно є буденним. Я хочу, щоб такі фільми не були новинкою і для нас. Бо виходить, що президент говорить про інклюзивність, а фільмів із тифлокоментуванням в Україні не більше 7.», – зазначив голова Волинського осередку ВГО «Генерація успішної дії» та координатор Braille Studio Віталій Ткачук.

До слова, в Україні програмний комплекс, який допомагає у створенні тифлокоментарів для фільмів, розробив кандидат технічних наук, асистент Національного університету “Львівська політехніка”, паралімпійський чемпіон з фехтування Андрій Демчук.

До перегляду було представлено кінострічку «Щоденник пам’яті» ¬ з тифлокоментуванням.

«Мене переповнюють враження. Емоції зашкалюють. Я просто сльозами залилася. Фільм дуже сподобався», – поділилася враженнями глядачка Леся Хижук.

«Для мене це був релакс. Гарний сценарій та можливість відчути. У мене є залишок зору, але тифлокоментар був настільки гарним, що я намагалася не бачити, а відчувати», – глядачка Олена Бєлоус.

Personnel Training Manager

Менеджер з навчання персоналу Бізнес академії практичного менеджменту РМВА

Основні завдання посади:

Навчання лінійного персоналу торгових закладів  – організація та проведення виїздних тренінгів безпосередньо на місцях

Побажання до кандидатів:

• вища освіта;
• володіння навичками риторики та публічного виступу;
• відповідальність, самоорганізованість;
• комунікативність, клієнтоорієнтованість;
• бажання працювати та розвиватись

Контактний телефон: 050 660 54 76

У Луцьку покажуть кіно для незрячих

10 серпня, у четвер, в кінокомплексі культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» покажуть перший повнометражний фільм, адаптований для незрячих.

Захід відбудеться в рамках соціального проекту «БЕЗМЕЖ», серед пріоритетних напрямків якого є соціальна адаптація людей з обмеженими фізичними можливостями, благодійні заходи, підтримка ініціативної молоді.

Презентація проекту розпочнеться о 12:00 год. у холі кінокафе.

Покази фільмів, адаптованих для людей з вадами зору, які вперше демонстуватимуться у Луцьку мають на меті збільшити доступність інформаційного контенту для незрячих та прибрати ще один бар’єр, що існує у житті людей з особливими потребами.

До перегляду буде представлено кінострічку «Щоденник пам’яті» – одну з чотирьох в Україні з тифлокоментуванням – стислим закадровим описом візуальної частини фільму. Над адаптацією художнього фільму «Щоденник пам’яті» працювала творча група у складі: Олександри Бонковської (автор аудіодискрипції та диктор), Юрія Саєнка (звукооператор), Оксани Потимко (консультант).
Тифлокоментування існує у світовій практиці вже понад 30 років, але в Україні такі проекти почали запускати лише в 2013 році.

Програмний комплекс, який допомагає у створенні тифлокоментарів для фільмів, розробив кандидат технічних наук, асистент Національного університету “Львівська політехніка”, паралімпійський чемпіон з фехтування Андрій Демчук.

Сподіваємося, що під час показу у кінотеатрі фільму незрячі, будучи присутніми у глядацькому залі, матимуть змогу слухати фільм, провести цікаво дозвілля та соціалізуватися.

Запрошуємо представників ЗМІ на презентацію!

За додатковою інформацією звертайтесь до Вікторії Матвіюк [email protected]

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ