Search
Close this search box.

Велика компанія великих людей: XIV Спартакіада «VolWest Group» зібрала працівників на спортивне свято

За багаторічною традицією напередодні свята торгівлі, 29 липня, компанії Інвестиційної Групи «VolWest Group» зібралися на масштабну корпоративну Спартакіаду, що відбулася у культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті».

Цьогорічні змагання стали чотирнадцятими за рахунком та пройшли під гаслом «Велика компанія великих людей».

Вітаючи учасників змагань, Генеральний директор «VolWest Group» Валентина Кушнірук зазначила, що корпоративна Спартакіада – це багаторічна традиція та яскрава позитивна частинка життя компанії, яка є гарною нагодою випробувати свої фізичні сили, підтягнути спортивну форму та залучити працівників до здорового способу життя.

Також вона привітала нових працівників, а також нову компанію «SPAR Україна», яка цього року вперше долучилася до корпоративних змагань.

XIV Спартакіада стала знаковою й тим, що вперше у ній взяла участь нова повноцінна команда Комп’ютерної академії ШАГ.

До участі у змаганнях було заявлено шість команд: команда «VolWest» у складі управлячої компанії, «SPAR Україна», ІТ-компанії «SoftWest Group», Бізнес академії РМВА.

Команда «Сімейний продукт» у своєму складі об’єднала холдинг «CID Media Group» та компанії «DemudivProdukt», «Кава Груп», мережу піцерій «Тарантелла».

Команда «Техно Модуль» склалась з компаній «Техно Модуль Ультра», «Техно Модуль Будівельний», виробничо-рекламну студію «Арт-Хаус» та СТО «Прибалтсервіс».

Ще три окремі команди представили працівники мережі «Наш Край», «Адреналін Сіті» та Комп’ютерної академії ШАГ.

У запеклій та напруженій боротьбі визначалися кращі гравці та атлети у футболі, парковому волейболі, бадмінтоні, настільному тенісі, великому тенісі, дартсі, стрільбі, армреслінгу, гирьовому спорті, картингу, жимі пресу, більярді, шашках, риболовлі, боулінгу, легкоатлетичній естафеті, а також у перетягуванні канату та веселій естафеті.

Найемоційнішими виступами порадували вболівальників перетягування канату та заключна весела естафета, що стали справжніми акордами духу суперництва.

За підсумком змагань, перше місце другий рік поспіль виборола команда «Нашого Краю», друге почесне місце – «Адреналін Сіті», третє місце – об’єднана команда «VolWest», четверте місце – Комп’ютерна академія ШАГ, п’ята сходинка – ОК «ТехноМодуль» і останні – ОК «Сімейний продукт».

Попри дух суперництва, навіть аутсайдери змагань не надто розчарувались через поразку, адже мали можливість поспілкуватись з колегами та зарядитись позитивною енергією.

Загалом, у Спартакіаді взяли участь понад 1000 працівників разом зі своїми сім’ями, перетворивши змагання у гарне спортивно-родинне свято. Для дітей, яких зібралося понад 300, на цілий день була розпланована цікава розважальна програма з аніматорами, конкурсами та розвагами.

Отже, вітаємо переможців та всіх учасників XIV Спартакіади і до зустрічі!!!

У IV Літній школі практичної журналістики в Луцьку навчалося майже чотири десятки слухачів

Літня школа практичної журналістики у Луцьку – це спільний соціальний проект холдингу CID MEDA GROUP, Бізнес академії практичного менеджменту PMBA та Волинської незалежної медіа-профспілки.  Під час шести днів занять відбулося 30 майстер-класів від відомих журналістів-практиків та головних редакторів місцевих видань

«Літня школа – це вже традиція, адже проводимо її четвертий рік поспіль. Уже всі звикли, що у липні обов’язково має бути такий захід, після якого можна запросити принаймні на стажування у редакцію мінімально підготовленого журналіста. Адже на Волині ринок ЗМІ активного розвивається і кадровий голод доволі відчутний», – розповідає координатора проекту Наталія Пахайчук, яка є керівником мережі сайтів Район.in.ua.

Програма Школи сформована таким чином, щоб журналіст-початківець отримав необхідний мінімум знань і навиків, які необхідні для роботи у сучасних ЗМІ. Серед запрошених спікерів голова Незалежної медіа-профспілки України Ігор Чайка і секретар Національної спілки журналістів Віталій Голубєв.

Слухачами Школи стали студенти різних спеціальностей,  випускники вузів і шкіл, абітурієнти і  старшокласники і навіть ті, хто вирішив змінити професію.

«Ця школа – цікавий досвід, а ще – тактично вигідне становище для майбутніх  журналістів, бо в свої замкнуті скриньки вони поскладали вже багатенько контактів потенційних «джерел інформації» і відомих журналістів», – поділилася учасниця Софія Вознюк.

Стажування у виданнях CID MEDA GROUP уже пройшло чотирнадцять слухачів, з яких семеро стали штатними працівниками видань Район.Луцьк, Район.Ковель, Район.Маневичі, Район.Горохів, Район.Рожище, одна слухачка потрапила у кадровий резерв на посаду літературного редактора газети «Сім’я і дім», троє стали позаштатними авторами мережі сайтів Район.in.ua. Ще двоє учасників Школи обрали для стажування видання «Конкурент» та «Перший».

«Літня школа практичної журналістики проходить в рамках проекту з корпоративної соціальної відповідальності компанії VolWest Group, «Живи відповідально». Координатори і спікери школи працюють на громадських засадах, за що ми усім дуже вдячні. Для слухачів школи –  це чудова нагода без бар’єрів познайомитися з професіоналами, перейняти їхній досвід, проявити себе, а також познайомитися з майбутніми роботодавцями. А ще дуже  радіємо, коли бачимо зацікавлені погляди, готовність молоді до розвитку, до нових знань  Для нас ця школа  – нові знайомства,  довгострокове партнерство над майбутніми  спільними проектами. Вже у вересні організовуємо  WEST MEDIA FORUM 2017, де на вас чекатимуть зустрічі із  десятками цікавих спікерів зі всієї України та зарубіжжя», – підсумувала директор Бізнес-академії РМВА, Тетяна Репницька.

Швидше, вище, сильніше: інвестиційна група «VolWest Group» організовує 14 корпоративну Спартакіаду

У кожної великої компанії є не лише свої цінності та місія, а й корпоративні традиції, що гуртують навколо спільної справи людей різних посад і спеціальностей.

29 липня, напередодні свята торгівлі, усі бізнеси групи компаній «VolWest Group» зберуться на масштабні спортивні змагання, що вже традиційно проводяться у культурно-розважальному комплексі "Adrenaline City ".

Цьогорічна Спартакіада – чотирнадцята за рахунком.

Першу спартакіаду організували у 2004 році. З того часу дещо змінився склад команд і види спорту, у яких змагаються учасники.

Змагатися і випробовувати свої сили учасники змагань будуть у футболі, парковому волейболі, бадмінтоні, настільному тенісі, великому тенісі, дартсі, стрільбі, армреслінгу, гирьовому спорті, картингу, жимі пресу, більярді, шашках, риболовлі, боулінгу, легкоатлетичній естафеті, а також у перетягуванні канату та веселій естафеті.

Корпоративна Спартакіада VolWest Group – не лише спортивне змагання, це важливий командоутворюючий захід, що гуртує колективи бізнесів великої інвестиційної групи, вчить перемагати, підтримувати і вболівати за своїх. А ще це чудова нагода випробувати свої фізичні сили і можливості, підтягнути свою спортивну форму та залучити працівників до здорового способу життя.

Щороку у заході беруть участь понад 1000 працівників разом зі своїми сім’ями. Тож це також сімейне свято.  Для дітей, яких збирається понад 300, на цілий день розпланована цікава розважальна програма з аніматорами, конкурсами та розвагами.

Такий масштабний корпоративний захід є чудовою нагодою для працівників поспілкуватися у неформальній атмосфері за смачним обідом.

Цьогоріч у спартакіаді візьме участь шість команд.

«Деякі команди об’єднують кілька підприємств. Цього року до команди «VolWest» приєднається новачок ­- «SPAR Україна», а також ІТ-компанія «SoftWest Group», бізнес академія РМВА.

Команда «Сімейний продукт» матиме у своєму складі холдинг «CID Media Group» та компанії «DemudivProdukt» і «Кава Груп», мережі піцерій «Тарантелла».

Команда «Техно Модуль» включатиме компанії «Техно Модуль Ультра»«Техно Модуль Будівельний», виробничо-рекламну студію «Арт-Хаус» та СТО «Прибалтсервіс».

Ще три окремі команди складатимуть працівники мережі «Наш Край», "Adrenaline City " та Комп’ютерної академії ШАГ.

Деякі компанії виступатимуть у спільній команді вже традиційно, декому ж доведеться формувати переможну стратегію. До слова, минулого року перше місце на спартакіаді виборола команда «Нашого Краю», другими були спортсмени з «Адреналін Сіті», третє місце зайняла команда «VolWest».

Повболівати за улюблену команду та зарядитись корпоративним духом запрошують всіх охочих.

SPAR відкрив новий магазин у Тернополі

20 липня Компанія «SPAR Україна Корпорейшн», ( Інвестиційна Група VolWest Group (м. Луцьк) відкрила франчайзинговий магазин у місті Тернопіль. Це другий торговий об’єкт світової ритейлерської мережі в Україні.
Тернопільський SPAR-EXPRESS, площею 75 м.кв., розташований у центральній частині міста за адресою: вулиця Кардинала Йосипа Сліпого, 5.
Новий магазин SPAR-EXPRESS здивує покупців сучасним дизайном, над яким працювали британські дизайнери, цікавими нестандартними рішеннями рітейлу та домашньою атмосферою.
У SPAR-EXPRESS покупці можуть придбати смачну піцу, за приготуванням якої можуть спостерігати клієнти, бургери, хот-доги, паніні, сендвічі, а також випити запашної кави з тістечками.
В асортименті товарів акцент зроблений на продуктах, притаманних для маркетів експрес-формату – напої, снеки, фреш-асортимент.
У найближчих планах компанії «SPAR Україна Корпорейшн» відкрити ще 15 магазинів. Наразі команда фахівців SPAR Україна працює над відкриттям 23 торгових об’єктів у Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Сумській та Черкаській областях.
Детальна інформація для партнерів розміщена на сайті www.spar.ua та на сторінці у соціальній мережі Фейсбук www.facebook.com

Мережа піцерій «Тарантелла» відкрила нову піцерію у Любомлі

Оригінальний інтер’єр, тепла атмосфера, гостинність та привітність персоналу приємно здивують вас і не залишать байдужими.

Нещодавно у місті Любомль відбулося відкриття піцерії «Тарантелла», на яке з нетерпінням чекали і дорослі, і малі. За такий короткий період часу любомльчани встигли облюбувати це місце, тому тут і в будень людно.

Окрім майже 30 видів піци (залежно від того, наскільки ви зголодніли, можна замовити піцу міні (22 см), стандарт (30 см) або мега (50 см) + піци, для якої ви самі можете обрати наповнення, тут є великий вибір страв, корисні салати, перші страви, вишукана італійська паста, різноманітні напої і десерти.
Можна й поласувати десертами і смачним морозив із фруктами та різними джемами.

Для любителів коктейлів тут запропонують оригінальні напої. Для поціновувачів хорошої випивки представлені елітні напої: віскі, ром, лікер, коньяк, кілька видів вин. Але є й алкоголь за помірними цінами.

Звабливий аромат справжньої кави так і манить зайти сюди хоч на кілька хвилин. Тут уміють приготувати лате шарами, каву з підігрітими вершками, а також гарно подати.

«Нарешті у Любомлі є де поїсти смачну справжню піцу. Сьогодні втретє тут. Щоразу іншу піцу куштуємо. Дві попередніх сподобалися. Раніше в Ковель на піцу їздили, а тепер на місці можемо смачно поїсти в стильному закладі», – розповідає відвідувач Сергій.

«Мені тут подобаються соуси, пиво смачне і порівняно не дороге. Дружина облюбувала десерти, але їй у меню не вистачає суші», – зауважує Олександр.

У піцерії розміщено 14 столів.

Можна вибрати місця на диванчику, або зручно вмоститися на оригінальних кріслах.

Якщо хочете смакувати піцу на свіжому повітрі, на вулиці теж є 8 столиків.

«Дуже зручно, що є куточок для дітей. Поки вони там граються можна спокійно випити кави і порозмовляти з подругами. Донька любить малювати, то як сюди приходить, відразу сідає за стіл із розмальовками», – підкреслює одна з мам.

«Окрім піци ми ще любимо посмакувати морозивом, яке тут оригінально подають. Тішить, що на день народження діє 15%знижка», – додає ще одна мама.

Приємно й те, що з відкриттям піцерії «Тарантелла» для 18 жителів Любомльського району з’явилися робочі місця. Так як тут працюють люди з навколишніх сіл, то у планах власників винаймати їм кімнати.

Також обіцяють, що до того часу, як любомльчани наїдяться піци, у меню буде кілька видів суші, а піцу навіть доставлятимуть додому. Поки що її можна замовити з собою. Тоді вартість на 10% менша.

«Тарантелла» — затишна піцерія, де можна швидко, смачно та недорого поїсти. Тут вас радо зустрінуть з 10.00 до 23.00 години.

Адреса: м. Любомль, вул. Незалежності (біля супермаркету «Наш край»).

Мережа гіперлокальних ЗМІ «Район.in.ua» запустила сайт «Район.Маневичі»

Онлайн-видання про життя Маневицького району запрацювало 1 липня.

Презентація видання відбулася 10 липня, в понеділок, в «Арт-кафе» (районна бібліотека).

Район.Маневичі – це одинадцяте видання під брендом «Район.in.ua». Технічні можливості та професійний підхід журналістів мережі дозволяють вийти на новий рівень місцевим ЗМІ.

Доказом цього є вже популярні і відомі своїй цільовій аудиторії ЗМІ: Район.Луцьк,Район.Рожище,Район.Ковель, Район.Камінь-Каширський, Район.Ківерці,Район.Любомль, Район.Шацьк,Район.Горохів, Район.Володимир-Волинський і Район.Острог.

На презентації були присутні представники різноманітних установ Маневицького району, яким керівник мережі Район.in.ua Наталія Пахайчук розповіла про функціонування, особливості та переваги нашого сайту. Гості мали змогу ознайомитися з «Район.Маневичі», його наповненням та могли поставити питання, які виникли під час презентації.

Район.Маневичі висвітлюватиме новини про усі сфери життя смт Маневичі та однойменного району.
Також усі охочі можуть долучатися до спільноти сайту у Facebook, а також підписатися на емейл-розсилку та пуш-повідомлення, щоб не пропускати важливих новин.

Якщо бажаєте поділитися важливою інформацією з читачами, звертайтеся за телефоном 0969328488, або пишіть на електрону пошту [email protected]

З питань розміщення реклами звертайтеся за телефоном 0661293400 або пишіть на електрону пошту [email protected].

Якщо виникла ідея відкрити видання свого району, це можливо на умовах франшизи. За детальнішою інформацією звертайтеся до керівника мережі Район.in.ua Наталії Пахайчук 0980276797.

СВІТЛИНИ, ЩО ЗМІНЮЮТЬ СВІТ: У «СТОП-КАДРІ» ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ ВСЕУКРАЇНСЬКУ ФОТОВИСТАВКУ

У Луцьку відкрилась виставка світлин VII Всеукраїнського фотоконкурсу «Благодійність в об’єктиві». В експозиції представлено 40 робіт-фіналістів, обраних з понад 500 світлин, які надійшли з усіх куточків України. Також, уперше за 7 років існування конкурсу у проекті взяли участь фотографи із Франції, Румунії, Греції, Індії та Лівану.

Організаторами виставки у Луцьку виступили культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті» та інвестиційна група VolWest Group. Урочисте відкриття експозиції відбулося 4 липня в арт-кафе «Стоп-кадр». Дійство зібрало усіх небайдужих до мистецтва фотографії, питань волонтерства, благодійності та взаємодопомоги.

Виставку відвідали виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт та політик Ігор Поліщук.

«Ми до фотографії ставимося як до відображення миттєвості життя, тут фото постають як вид мистецтва, яке несе у собі підтекст, ідею. Кожна з них світлин показує нам, як можна творити добро. Як же мало у цьому світі треба, щоб викликати усмішку дитини! Бачимо, що мистецтво – це вміння створити прецедент того, що кожен може зробити крок, який викличе радість у когось. Дітки на фото надихають на те, аби ми, зробивши щось, ніколи не зупинялися на досягнутому», – зазначив Григорій Пустовіт.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор КРЦ «Адреналін Сіті» Анатолій Бєляков:

«Насамперед, я дуже гордий тим, що ця престижна всеукраїнська виставка відбувається у «Стоп-кадрі», в «Адреналін Сіті». Сорок світлин, що показують долю кожної людини у всіх її проявах: героїчну, трагічну, радісну… Дякую усім, що прийшли, ми завжди раді приймати гостей тут!».

Про одну із робіт-переможниць розповіла Юлія Євпак, яка вболівала за світлину від моменту її створення і до перемоги у конкурсі.

«Ця робота називається «Зустріч», і це зустріч дівчини з бійцем батальйону «Азов». Зображені на ній наші лучани – Василина Боруцька та Богдан Бальбуза. Це одна зі світлин з благодійного календаря, який робила наша громадська організація. Автором фото насправді є Павло Березюк, а ми були до всього дотичні концептуально. Кожна фотографія цієї виставки має таку історію, яку можна прочитати одразу ж, без жодного тексту, за почуттями і відчуттями», – поділилася Юлія.

Мистецтвознавець Зоя Навроцька розповіла, що ідеї поєднання мистецтва і благодійності – не нові, але зараз мають ширше поле для втілення.

«Галерея «Арт-кафедра» це теж соціальний проект. У просторі «Стоп-кадру» ми з Лесею Корсак започаткували дуже швидкі динамічні виставки в рамках ініціативи «Крок на шляху мистецтва», а тому особливо приємно, що нашу тенденцію підхопили, і тут розгорнена саме ця виставка. Благодійність і добро особливо актуальні зараз, у час, коли жорстокість і байдужість стають нормою. Ця виставка збуджує в людині людяне, спонукає до гуманізації суспільства. Такі ідеї не є новими, але зараз ми маємо більше технічних можливостей для їх втілення, чим маємо користуватися», – зазначила Зоя Навроцька.

Світлини, представлені на фотовиставці “Благодійність в об’єктиві є ілюстраціями благодійності та волонтерства, вони демонструють готовність українців реагувати на чужий біль та спонукають не бути байдужими до тих, хто потребує нашої уваги і підтримки у цей непростий для кожного час.

Виставка триватиме до 16 липня. Вхід вільний.

У Луцьку відбудеться відкриття фотовиставки “Благодійність в об’єктиві”

Фотовиставка “Благодійність в об’єтиві” – це найкращі 40 фотографій, обрані з понад 500 світлин, які найдійшли з усіх куточків України на VII Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність в об’єктиві».

Цього року фотовиставку у Луцьку приймає культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті», що належить інвестиційній групі VolWest Group. Світлини є ілюстраціями благодійності і волонтерства, вони демонструють готовність украінців реагувати на чужий біль. З першого погляду кожна світлина врізається у пам’ять історією своїх героїв, які стоять за кожним об’єктивом.

Запрошуємо на відкриття фотовиставки “Благодійність в об’єктиві” 4 липня о 14:00 в арт-кафе «Стоп-кадр» (КРЦ «Адреналін Сіті»).

За додатковою інформацією звертайтесь до Вікторії Матвіюк [email protected]

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ