Search
Close this search box.

Рекламна компанія «Арт Хаус» та компанія «Техно Модуль» потурбувалась про озеленення ще одного дитячого майданчика в рамках проекту «Еко-майбутнє наших дітей»

Рекламна компанія «Арт Хаус» » та компанія «Техно Модуль», що належать інвестиційній групі VolWest Group, сьогодні висадили 30 саджанців туї, щоб облагородити та озеленити дитячий майданчик при дитсадку №40 міста Луцька. Вихователі та дітки садочку активно долучились до процесу посадки рослин. Вони із захватом допомагали розставляти саджанці, слухали із цікавістю настанови вихователів та поливали деревця.

Це вже другий захід соціальної ініціативи «Еко-майбутнє наших дітей» з озеленення дитячих майданчиків, який проводять компанії інвестиційної групи VolWest Group. Перший захід відбувся 3 листопада минулого року на території дитсадку №10. Мета даного проекту є екологічне та естетичне виховання дітей для гармонійного розвитку особистості та усвідомлення підростаючим поколінням себе як частини природи.

Андрій Чаптіков, директор рекламної компанії «Арт Хаус»
«Ми вважаємо, що проект «Еко-майбутнє наших дітей» повинен активно розвиватись і надалі, тому із радістю відгукнулись дізнавшись про потребу дитячого садочка. Ми переконані, що діти повинні змалечку спостерігати й відчувати красу й гармонію природи, навчатись на прикладі догляду за нею та знати змалечку про культуру поведінки на природі».

Тарас Богомазюк, генеральний директор компанії «Техно Модуль»:
«Озеленення територій, де граються дітки – це також і турбота про їх здоров’я та екологію. В наш час дуже важливо, щоб у великих містах де постійно йдуть забудови, відбувається засилля автотранспорту діти повинні мати зелені гарні майданчики. Це чудовий проект спрямований на найменших мешканців нашого міста, адже діти – це наше сьогодення і наше майбутнє.»

ЗАПРОШУЄМО НА ВИСТАВКУ КИЇВСЬКОГО ХУДОЖНИКА ПЕТРА БЕВЗИ “АНТОЛОГІЯ”

31 березня Галерея сучасного мистецтва України “Арт-кафедра” запрошує на відкриття виставки живопису відомого київського художника Петра Бевзи “Антологія”.
Початок заходу о 17:00 год. Вхід вільний!
Петро Бевза розпочав свій творчий шлях на початку 90-х, коли в українське мистецтво увірвалося покоління, котре прагнуло кардинально змінити поступ мистецького дискурсу.

«Антологія» відображає різновекторність двадцятилітніх пошуків Петра Бевзи в ділянці живопису. Пропонується більше 30 живописних робіт, створених у період з 1996 по 2017 рік. Однак, це не є підсумкова ретроспекція, а радше спроба реалізації художником його головної парадигми, означеної ним у «Маніфесті» до художнього проекту «Перехід» (1997-2005): «Мистецтво – акт волі на місці відбиття явищ. Ми балансуємо між двома протилежними світами – між віртуальним світом інформації та довкіллям. Наш шлях – пошук рівноваги. Наша мета – вплітання українізмів у мову сучасного образотворчого мистецтва».
На його полотнах ви не знайдете агресії чи симулятивних ефектів. Натомість художник органічно поєднує фігуративне і нефігуративне відображення віднайденого образу та внутрішнього відчуття. У його інтерпретації сакрального зменшується дистанція між небесним і земним світами, а в «неоднозначних абстракціях» простір співбуття наповнюється новими сутностями і сенсами.

Свідченням цього є реалізовані ним художні проекти «Реальність абстракції» (Національний художній музей України, 1995), «Et caetera» (Національний художній музей України, 1996), «Весна України в Парижі» (Галерея Робен-Ладуз, Франція, 1997), «Софійні символи буття» (Софія Київська, 2000-01), «Вільні лани» (Музей сучасного мистецтва PasquArt, Швейцарія, 2004) «Простори тяжіння» (Галерея Aircraft, Словаччина, 2010), «Ми просто йшли..» (Український інститут Америки та Національний музей Тараса Шевченка, 2014), «Йордань» ( Український інституті Америки (Нью-Йорк), Центр сучасного мистецтва «Білий Світ» (Київ), Одеський художній музей, 2016, Національний музей українського народного мистецтва (Київ), Галерея «N2N» (Абу-Дабі), Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького, 2017). Та інші, де він окрім живопису звертається до мистецтва довкілля, інсталяції, скульптури, відео-арту та фотографії.

Від самого початку свого творчого шляху Петро Бевза сповідує принцип «мистецтво довкола нас» та утверджує істину про те, що справжнє мистецтво народжується з любові. Він, як ніхто, розуміє, що не тільки в людини, а й у кожного явища – своя доля, свій шлях, своє обличчя, своє призначення.

Мистецька довідка
Народився 1 січня 1963 року. Живе і працює у Вишневому та Києві.
У 1985 році закінчив Київський державний художній інститут.
З 1990 року є членом Національної Спілки Художників.
Почесний приз Міжнародного Салону сучасного мистецтва D’ART’96, Ніцца, Франція, 1996 г.
Приз “Золотий перетин” і звання «Художник року» в сфері живопису на Міжнародному АРТ-фестивалі, Київ, Україна, 1997 г.
Член Всеукраїнської творчої спілки БЖ-арт, 1997 г.
Грант Центру Сучасного Мистецтва «Совіарт» за кращий художній проект 1999 року, Київ, Україна, 1999 г.
Грант Центру Сучасного Мистецтва при НУКМА за художній проект «Перехід», Київ, Україна, 2000 г.
Грант Фундації О. Гельвеція на художній проект «Вільні лані», Біль-Б’єнн, Швейцарія, 2001 г.
Працює в галузі живопису, скульптури, ленд-арту.

Вибрані персональні виставки
2011 «Острова» (каталог), галерея «АВС-арт», Київ
2010 Petro Bevza … And Someone Else With Me, Bezpala Brown Gallery, Торонто
Живопис, (каталог) АВС Галерея, Київ
2009 «Іриси» (каталог), галерея «Триптих», Київ
«Теодозії» (каталог), Сумська міська галерея, Суми
2008 року «Елегії» (каталог), галерея «Боттега», Київ
«Синай» (каталог), галерея «Гамла Вастер», Мальме
2007 ЦКМ »(буклет), галерея« Триптих », Київ
«IN NATURA. Все Теодозії »(каталог), Карась Галерея, Київ
«Живопис», галерея «Ленін», Запоріжжя
«IN NATURA» (альбом), ЦСМ «Совіарт», Київ
2005 «Пейзажі» (каталог), живопис, Карась Галерея
2004 «Теодозії-2» (каталог), Карась Галерея, Київ
«Теодозії» (каталог), Харківська міська галерея, Харків
2003 «Стрибок кози», живопис, Карась Галерея, Київ
«Українська ідея», текстуально проект, галерея «А.С.С.», Київ
«Лірика», галерея «Триптих», Київ
«Живопис», галерея «ArtEast», Київ
2000 «процес», Карась Галерея, Київ
1999 року «Біла тінь», Карась Галерея, Київ
1 998 «Живопис і скульптура», галерея «Кюнсткауфхоф», Лейпціх
«Тоталітаризм», художній проект, галерея А.С.С., Київ

Приватні колекції:
Україна, Росія, Польща, Великобританія, США, Франція, Німеччина, Іспанія, Голландія, Бельгія, Йорданія, Ізраїль, Японія, Південна Корея.

Газета “Сім’я і Дім” видала други номер шрифтом Брайля

Волонтерський проект «Braille Studіo» у партнерстві з холдингом «CID MEDIA GROUP» продовжує створювати періодичне видання для читачів з вадами зору.

Другий номер газети «Сім’я і дім» шрифтом Брайля вийшов 29 березня 2017 року у статусі квартальника. Тут зібрані матеріали редакційного колективу, які не втратили своєї актуальності і залишаються цікавими і корисними читачам, пише Район.Луцьк.

«У випуску традиційно знайдете мотиваційні історії, репортажі про життя краю, найважливіші новини. Але ми врахували побажання читачів, які мали можливість ознайомитися з першим номером. Зокрема, ми збільшили обсяг матеріалів і розширили тематику. Тепер у газеті ще є матеріали про моду, спорт, стосунки, кохання та авторські колонки», – розповіла редакторка газети «Сім’я і дім» шрифтом Брайля Наталка Пахайчук.

Крім того, у другому номері дебютувала незряча авторка Марія Кревська. Дівчина працює психологом у ЗОШ села Гірка Полонка, але захоплюється журналістикою і навіть робила спроби публікуватися у ЗМІ.

«Так, Марія стала маленькою частинкою нашої великої команди», – додав шеф-редактор холдингу «CID MEDIA GROUP» Ігор Денисевич.

Проект здійснюється в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності холдингу «CID MEDIA GROUP».

Вперше у Луцьку меню шрифтом Брайля впроваджує мережа піцерій “Тарантелла”

Меню рельєфно-крапковим шрифтом тепер буде у всіх закладах мережі «Тарантелла», яка розпочала співпрацю з соціальним проектом «Braille Studio».

Потестувати меню і страви з нього адміністрація «Тарантелли», що на проспекті Волі, 9, запросила незрячих 29 березня. Врахувавши побажання і зауваження цільової аудиторії, меню шрифтом Брайля з’явиться ще в одній піцерії мережі – на вулиці Ковельській, 40.

«Зробити меню доступне людям з вадами зору нам запропонував керівник місцевого осередку «Генерація успішної дії» Віталій Ткачук і ми відразу погодилися, бо участь у такому важливому проекті насправді велика честь і наш громадянський обов’язок. Сподіваюся, що наш заклад припаде до душі лучанам, які ще не мали можливості самостійно зробити у нас замовлення, і вони будуть охоче приходити в «Тарантеллу» зі своїми сім’ями та друзями», – сказала директорка мережі Тетяна Скрипчук.
«Тарантелла» стала першою мережею піцерій обласного центру, яка доступна незрячим відвідувачам. Можливість видавати поліграфію рельєфно-крапковим шрифтом з’явилася півроку тому, відколи запрацював соціальний проект «Braille Studio».

Даний проект впроваджений в рамках корпоративної соціальної відповідальності Інвестиційної Групи VolWest Group, в яку входить мережа “Тарантелла”.


Довідково.
Мережа закладів ТМ «Тарантелла» – це сім’я демократичних пі церій, яка пропонує своїм відвідувачам широкий асортимент справжніх італійських страв.

Запрошуємо на презентацію Всеукраїнської акції «Озвучимо книжки для незрячих»

Запрошуємо на презентацію Всеукраїнської акції «Озвучимо книжки для незрячих»
29 березня у Луцьку відбудеться презентація Всеукраїнської акції «Озвучимо книжки для незрячих»
Захід відбудеться у піцерії «Тарантела» (проспект Волі, 9) о 14:00 год.
Учасники:
«Видавництво Анетти Антоненко» (Київ)
«Braille Studio» (Луцьк)
«CID MEDIA GROUP» (Луцьк)
«Видавництво Анетти Антоненко» (Київ) розпочинає у Луцьку регіональний етап Всеукраїнської акції «Озвучимо книжки для незрячих».У проекті уже взяли участь три медіакомпанії з Києва, Вінниці і Сєвєродонецька Луганської області.

У Луцьку партнером соціального проекту «Видавництва Анетти Антоненко» стала компанія «CID MEDIA GROUP», у структурі якої працює радіо «СІД-FM». Луцькі радійники взялися за виготовлення аудіо версії роману Ірени Коваль «Незаземлені».

Під час заходу також буде презентація другого номера тижневика «Сім’я дім», надруковану шрифтом Брайля, серед авторів якого вперше з’явилася незряча Марія Кревська.
Також піцерія «Тарантела» презентуватиме перше у свої мережі меню доступне для незрячих.
Запрошуємо представників ЗМІ.

Invest Forum 2017: Заробляти можна лише тоді, коли ви у щось інвестуєте і ризикуєте

Як реагувати на економічні виклики турбулентної епохи сучасному бізнесу, у що інвестувати і як позбутися страху втратити все, розповів під час інвестиційного форуму у Луцьку викладач Києво-Могилянської бізнес Академії Євген Пенцак.

Організатором економічного заходу, що відбувся 24 березня в КРЦ “Адреналін сіті”, стала Бізнес Академія практичного Менеджменту.

За словами модератора форуму, професора фінансів Євгена Пенцака, з 18-го століття почалися нові прориви економічного мислення, коли люди зрозуміли, що те, що написано в книжках, не є аксіомою. Сучасна епоха характеризується високою турбулентністю. Якщо раніше можна було спокійно планувати діяльність на 5-20 років вперед, то зараз ми не знаємо, що буде через рік чи навіть місяць. Зміна бізнес середовища спонукає нас до зміни прийняття рішень.

Нині суспільство входить в четверту індустріальну революцію, коли між фізичною, цифровою та біологічною сферами зникають відмінності, а наше тіло починає зростатися з цифровим світом. Тільки людству слід вирішити ким ми хочемо залишитися: людьми, андроїдами, роботами.

На переконання спікера, всі знання вже давно є в “гуглі”, якими легко скористатися пересічному громадянину. Сьогоднішню людину має відрізняти здатність побачити те, чого не бачать інші. Це вміння переробити інформацію в якісно інший спосіб, ніж ми до цього звикли.

“Провідні компанії світу не звертають жодної уваги на те, який диплом ви маєте і що закінчували. Всі тестують на вміння нестандартно мислити, або виділятися в якійсь одній сфері. Середній бал нікому не потрібний. Бо ти будеш робити, відтворювати те, що було відоме. А всім потрібно робити щось нове.”, – зазначає Євген Пенцак.

Відтак, нині формуються топ-3 навики майбутнього – креативність, вміння критично мислити і все піддавати сумніву; вміння комплексно вирішувати проблеми. Ті, хто володітиме цими навиками, володітимуть світом.

Згідно теорії Джозефа Штігліца формуються нові правила економічної гри, яка має своїх суддів. Ключова роль держави у цьому процесі – написати ці правила гри і забезпечити арбітрів. Правила – це закони, які забезпечують функціонування ринкової економіки. Створюючи нові правила, суспільство повинне переконатися, що ці правила будуть справедливими і судді будуть справедливими також. Для цього потрібна довіра між громадянами і державою, а також між цим і майбутніми поколіннями нашої країни.
Основна перешкода, що стоїть на перепоні інноваційності і проривного мислення людини, що є невід’ємною частиною ментальності інвестора, є так званий “мозок ящірки” – примітивна частина людської свідомості, що відповідає за інстинкт виживання.

Проблема людей в тому, що більшість з них проживають життя на автопілоті. Люди будують рішення лише на своєму попередньому досвіді. Вони не виходять за рамки і не дивляться на життя зі сторони. Цей погляд називають “рефлексивним мисленням”.

Експеримент з блохами чудово демонструє таку повіденку людей. Провівши три дні в банці із закритою кришкою, жодна блоха більше не зможе стрибнути поза її не межі, навіть якщо відкрити кришку і забрати банку. Більше того, потомство комах також продовжуватиме рухатися по тій самій траєкторії.

Щоб придумати стратегію, нам треба подивитися на життя з віддалі.

“На сьогоднішній день гнучкість – це основа вартості. Чим більш я гнучкий, тим більша моя персональна капіталізація, тим більше я розумію, що якщо цей напрямок діяльності закінчиться, я можу робити і те, і те, і те.”, – акцентує Євген Пенцак.

Новий напрям прийняття бізнес-рішень – моделювання, яке дозволяє виявити і врахувати релевантні фактори, що впливають на ключові фактори бізнесу. Модель дозволяє експериментувати, здійснювати прогнози, вимірювати ефекти впливу різних управлінських рішень на результат.

За теорією основоположників сучасної економічної науки і поведінкових фінансів Дж. Акерлофа і Р. Шиллера є три необхідних умови для процвітання країни: довіра, справедливість і національна ідея. Якщо вони не виконуються, то не можна розраховувати на проривну стратегію розвитку країни.

Ще один спікер інвестиційного форуму, співробітник ПАТ “Кредобанк” Наталія Згарда, окреслила основні позитивні тенденції в банківській сфері України та закликала залучати інвестиції у бізнес шляхом кредитування.

А керуючий партнер компанії Pro Сapital Investment Антоніна Гапченко-Кутова зупинилась на ментальності східних та західних інвесторів.
“На агросектор української економіки з цікавістю дивляться східні інвестори, які готові вкладати сюди великі інвестиції, але при умові, що бізнес матиме лобі у владі. Натомість західні інвестори дивляться на Україну по-іншому. Україна досі у тренді. Західні інвестори не хочуть інвестувати великі суми. Адже український бізнес для них – це як гра у рулетку. Інвестори зацікавлені заходити в наш бізнес на 3-5 років і рано чи пізно вони з нього підуть. Але для українських компаній це великий плюс у їхнє резюме і досвід у наступних спробах залучення інвесторів.”, – розповіла Антоніна Гапченко-Кутова.

Основні ризики України закордонні партнери вбачають у корупції, відсутності реформ. Зокрема судової, яка захищатиме права інвестора та Закон “Про невиплату дивідендів”. Інтерес для інвесторів становлять український агробізнес, ІТ-сфера, фармабізнес та військово-промисловий комплекс.

У другій частині форму учасники заходу мали можливість взяти участь у економічній грі “Що? Де? Коли?” від Євгена Пенцака та заслухали по скап-зв’язку Грегорі Перельмана, керівника аналітичного департаменту стратегічних бізнес-ініціатив Wells Fargo Bank (Каліфорнія) про інновації в сфері банківництва.

Волинська мережа піцерій “Тарантелла” підкорює Хмельниччину

Відома волинська мережа піцерій “Тарантелла” освоює нові міста і містечка України, відкриваючи тут свої заклади. Цими вихідними ще одна піцерія “Тарантелла” гостинно відкрила двері для мешканців містечка Красилів на Хмельниччині. Розташована нова піцерія на вулиці Грушевського, 61. До слова, це власний заклад мережі.

Нова піцерія доволі простора та одночасно може прийняти 50 гостей. Для маленьких любителів піцци облаштована спеціальна дитяча кімната.

Інтер’єр піцерії виконаний у традиційному італійському стилі, притаманному для усіх закладів мережі.
Справжня італійська піца, якої тут готують аж 17 видів за старовинними італійськими рецептами, – головна фішка “Тарантелли”.

Також гостей закладу пригощатимуть першими стравами, салатами, пастою, а також вишуканими десертами власної випічки, коктейлями.
Як розповіла директор мережі Тетяна Скрипчук, незабаром планують відкривати ще одну піцерію на Волині.

For reference purposes: ТМ “Тарантелла” – мережа демократичних піцерій, яка пропонує своїм відвідувачам широкий асортимент справжніх італійських страв. У всіх закладах створена атмосфера затишку і комфорту. Високий рівень обслуговування гостей забезпечує комфортне і приємне проведення часу.
Перший заклад “Тарантелла” з’явився в кінці 2010 році у Луцьку та відразу ж завоював популярність серед містян і гостей міста. Сьогодні заклади мережі працюють у Луцьку (пр. Волі, 9; вул. Ковельська, 40; Камені-Каширському (майдан Незалежності, 3), Стрию (вул. Успенська, 41В), смт. Ратно (вул. Центральна, 44); Красилів (вул. Грушевського, 61).

Дивись українське!

19 березня працівники компаній, що належать Інвестиційній Групі VоlWest Group, мали можливість переглянути український фільм “Інфоголік”, що відбувся у КРЦ “Адреналін Сіті” в рамках соціального проекту “Дивись українське».
Сюжет нового комедійного фільму розгортався навколо сучасної проблеми людства: зростанням кількості інформації, яку ми «споживаємо» щодня та збільшенням часу, який люди проводять за сматрфонами у соцмережах.
Цей проект компанія започаткувала, щоб знайомити працівників із новинками українського кінематографу та у такий спосіб підтримувати вітчизняний відеопродакшн.

Інвестиційна Група VolWest Group візьме участь у Ukrainian Investment Roadshow у Лондоні

Інвестиційна Група VolWest Group візьме участь у Ukrainian Investment  Roadshow у Лондоні

20-21 березня 2017 року у Лондоні (Велика Британія) провідні українські компанії зберуться на Українське Iнвестицiйне Роуд-шоу: Пiдхiд до корпоративних фінансів і стратегії найбільш динамічних компаній в Україні.
Учасники презентації обговорять перспективи поліпшення інвестиційного клімату України та передумови створення його довгострокового зростання.
Одним із спікерів на лондонському інвестицiйному роуд-шоу виступить Голова Ради директорів Інвестиційної групи VolWest Group , доктор економічних наук Віктор Корсак. У своїй доповіді він презентує Інвестиційну Групу VolWest Group як одного з найпотужніших українських франчайзерів, що розвиває в Україні світову мережу супермаркетів SPAR.
Свої доповіді також представлять: Голова Британсько-українського суспільств, член палати Лордів парламенту Великої Британії, співзасновник Агентства модернізації України Лорд Різбі; посол України у Великій Британії Наталія Галібаренко; Міністр фінансів України Олександр Данилюк; заступник міністра юстиції України Павло Мороз; старший стратег Emerging Markets BlueBay Asset Management Тімоті Еш; директор з корпоративних фінансів і казначейства, Метінвест Холдинг Олександр Любар; директор з міжнародних і відносин з інвесторами Систем Кепітал Менеджмент Джок Мендоза-Вілсон та інші.
Під час заходу також йтиметься про оновлення статусу співпраці з міжнародними фінансовими інститутами,огляд податкової реформи, залучення інвестицій в ключових областях виробничо-збутового ланцюга: логістики та інфраструктури, переробки, модернізації обладнання.

«Гра престолів»: оголосили переможців конкурсу

Журі визначило кращі графічні роботи, створені за мотивами серіалу «Гра престолів», та нагородило переможців конкурсу.
Вручення нагород відбулося у четвер, 16 березня, в арт-кафе «Стоп-кадр».
Нагадаємо, що організатором конкурсу став медіа-холдинг CID MEDIA GROUP у партнерстві з галереєю сучасного мистецтва України «АРТ-КАФЕДРА».
Ініціатор конкурсу, дизайнер Дмитро Авраменко, розповів присутнім про те, як виникла ідея конкурсу.
«Я побачив роботи Ольги Желай і Остапюка Андрія. То були гарні роботи, саме на цю тематику і виникла ідея організувати конкурс. Ми спробували його запустити і ось що у нас вийшло. Я гадаю, що вийшло непогано», – розповів Дмитро Авраменко.
На фінал конкурсу організатори відібрали 15 найкращих робіт, серед яких і визначили переможців у трьох номінаціях – ручна графіка, цифрова графіка та герби.
Членами журі були провідні луцькі діячі культури та мистецтва – мистецтвознавці, живописці та дизайнери. Зокрема, важливим гостем заходу та високоповажним суддею став голова Луцького осередку спілки дизайнерів України, дизайнер В’ячеслав Шмельов.
Переможців трьох номінацій нагородили дипломами І,ІІ та ІІІ ступенів, а також цінними призами.
Не обійшовся конкурс і без гран-прі нагороди. Переможцем у цій номінації стала Богдага Чугай.
Дівчина розповідає, що поповнила лави фанатів серіалу тільки після оголошення конкурсу. Аби створити малюнок, переглядала «Гру престолів» та обирала найяскравіших персонажів. За словами дівчини, на створення роботи пішло чимало часу – близько двох тижнів малюнок творився та вдосконалювався. Проте результатом Богдана задоволена, адже саме він отримав найвищу оцінку високоповажного журі.
«Конкурс мотивував мене дивитися цей серіал. Я відбирала найпозитивніші і найцікавіші моменти, героїв, які вразили мене найбільше і виконала таку роботу. Малювала її тижні два. Це відбувалося поступово, я думала, як на папері виразити усе, що уявляла», – поділилася дівчина.
Усі роботи, які дійшли до фіналу конкурсу, будуть розміщені у «Стоп-кадрі» ще протягом двох тижнів. Тож усі поціновувачі мистецтва та фанати улюбленого серіалу матимуть змогу переглянути їх та зануритися у світ фантастики.
Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Оголошено результати Регіонального етапу Міжнародного IT-Чемпіонату «Золотий Байт 2017»

Грандіозний фінал регіонального етапу чемпіонату відбувся у середу, 15 березня, у Комп’ютерній Академії «ШАГ».
Дипломами за участь у номінації «Junior competition» нагородили Богдана Мирончука, Марію Кохановську, Романа Стельмащука та Альберта Мудрика, а 2-3 місце у цій же номінації розділили Олександр Артемук та Денис Решетник.
За участь у номінації «Web-project» відзначили Олександра Артемука, Владислава Зуська та Альберта Мудрика, 3 місце отримав Юрій Супрунюк, 2 місце – Максим Патіюк, а 1 місце вибороли Олександр та Тетяна Кіпень.
У номінації «Character design» 3 місце розділили Богдан Лугінін та Павло Лізов, а знавці «Short movie» Марія Дехтярук та Еріка Дика завоювали на двох почесне 1 місце.
У номінації «Game design» 3 місце дісталося Миколі Кікець, а 1 місце – Сергію Гаврилову. В категорії «Internet of Things» 3 місце отримав Орест Жук.
А у номінації «Start up challenge», 3 місце посів Сергій Войтович, 2 місце отримав Микола Свереда, а переможцями стали Нікіта Бекерук, Олексій Сальніков та Орест Жук.
Усі учасники отримали цінні подарунки від спонсорів: Генерального партнера – мережі магазинів «Наш Край», офіційного партнера – розважальний комплекс «Адріналін Сіті», партнерів – «ICITY», «SOFT WEST», мережі піцерій «SOLO», мережі піцерій «ТАРАНТЕЛЛА» , медіа партнерів – інтернет видання «Волинські Новини», Район Луцьк», Таблоїд Волині», рекламної агенції «Перспектива», «Волиньпост», а переможці регіонального етапу отримали квитки у Київ на Міжнародний Чемпіонат.



Запрошуємо на закриття виставки Миколи Молчана “Межа”

25 березня о 15:00 год в Галереї сучасного мистецтва України “Арт-кафедра” відбудеться закриття виставкового проекту Миколи Молчана “Межа”. Під час заходу відбудеться лекція-практикум “Анатомічний рисунок” під керівництвом автора.

Нагадаємо, що виставковий проект Миколи Молчана “Межа” демонструє красу людського тіла, велич людського характеру у графіці, емоції та внутрішні відчуття людини у яскравій палітрі пейзажів та суперечності, конфлікти та внутрішні пошуки в тематичних інсталяціях.

Автор показує людину у розрізі, з її емоціями, пластикою, народженням, смертю і вічністю в єдиній сув’язі.

Усі твори Молчана – це не застиглі експонати, це демонстрація динаміки, вічного руху в кожній окремій картині.

Запрошуємо! Вхід вільний!

Бізнес Академія Практичного Менеджменту організувала семінар про здорове харчування

Виявляється, отримати струнку фігуру і відмінну фізичну форму можна без жорстких виснажливих дієт і багатогодинних занять фітнесом. В більшості випадків для того, щоб добитися ідеальних форм, досить нормалізувати своє харчування, змінивши свій раціон і принципи щоденного споживання їжі.

Про прості секрети гарної фігури йшлося під час семінару “Готуємо фігуру до літа без жодних дієт” від Бізнес Академія Практичного Менеджменту РМВА. Захід відбувся в рамках корпоративної соціальної відповідальності та спрямований на популяризацію здорового способу життя.

Як досягти бажаного результату розповів персональний тренер, дієтолог-консультант, майстер спорту України з кікбоксингу, засновник проекту здорового харчування EatFit Тарас Колодій.
Слухачі семінару мали можливість поставити спікеру запитання та з’ясувати важливі для себе моменти у правильному харчуванні, фізичних навантаженнях, дієті.

Перш за все, потрібно дотримуватись здорового харчування та споживати продукти з низьким глікемічним індексом, такі як овочі, крупи, цільнозерновий хліб з борошна грубого помелу, яйця, сир, воду у достатній кількості. Натомість максимально виключити зі свого щоденного раціону такі продукти як картопля, хліб та випічку з вищого ґатунку, солодощі. У меню повинні входити різноманітні страви, приготовані з капусти, моркви, буряка, зеленого горошку, ріпчастої цибулі, огірків, помідорів, зелені, будь-які свіжі фрукти і натуральний сік. Пам’ятайте, чим менше термічної обробки отримує їжа, тим вона корисніша.

Наступним критерієм є дотримання норм раціонального харчування або ж ритміка харчування.
Щоб не відчувати перепадів голоду потрібно їсти кожні 3 години. При чому, сніданок має бути максимально калорійним. Кількість калорій, які повинен отримати організм протягом дня можна розрахувати за простою формулою Вага х 24 х 1,4. Тобто, якщо ви важите 90 кг ваша швидкість обміну речовин (метаболізм) буде дорівнювати 90 х 24 х 1,4 = 3024 кілокалорії. Стільки вам потрібно з’їдати кілокалорій в день. Що б важити 90 кг. Для схуднення або набору – задайте бажану вагу замість своєї. Тепер користуючись таблицями калорійності, які ви легко знайдете в інтернеті, лишилось підібрати раціон.
Якщо ж хочеться чогось солоденького, слід пам’ятати, що солодощі повинні становити не більше 10% від кількості спожитих калорій. З’їжте яблуко або шматочок домашньої випічки – це чудові замінники “пластилінових” шоколадок.

Наступним “пазлом” здорового способу життя є рухова активність. Якщо ви працівник офісу і мало рухаєтесь, намагайтесь більше ходити пішки. За день людина має зробити 6-7 тисяч кроків. Зафіксувати це вам допоможе спеціальний прилад крокомір, який можна прикріпити до одягу і ходити з ним цілий день. Не обов’язково виснажувати себе інтенсивними тренуваннями в залі, можна займатись малоінтенсивними заняттями вдома не менше 1 години щодня.

Надважливою умовою є ведення здорового способу життя: помірно вживати алкоголь, не палити, відмовитися від шкідливих продуктів – чипсів, мівіни, сухариків, майонезів, пива.

Досягти гармонійного розвитку та підтримувати імідж власного тіла можна тільки з позитивним, творчим настроєм.
Загалом, семінар видався пізнавальним і корисним для його учасників.

У КА ШАГ відбувся регіональний етап Міжнародного IT-чемпіонату “Золотий Байт 2017”

Талановиті учні та студенти міста Луцька взяли участь у регіональному етапі Міжнародного IT-чемпіонату “Золотий Байт 2017”.

Захід відбувся 11 березня на базі офісу Волинської філії Комп’ютерної Академії ШАГ у місті Луцьку.
Конкурсанти представили 20 проектів у таких номінаціях: junior competition, web project, character design, start up challenge, game design, short movie, intertet of things.

Конкурс IT-проектів пройшов за підтримки генерального партнера – мережі магазинів “Наш Край”, офіційного партнера – культурно розважального комплексу “Адреналін Сіті”, партнерів – компаній “Soft West Group” , “ICITY”, мереж піцерій ” Тарантелла”, “SOLO” , медіа партнерів – інтернет видання, Район Луцьк, Таблоїд Волині, Волинські Новини, РА “Перспектива”, “Волиньпост”.

Оголошення результатів конкурсу відбудеться 15 березня о 14:00 на базі офісу Комп’ютерної Академії Шаг за адресою м. Луцьк , вул. Євгена Сверстюка , 1 (4 поверх).

Нагадаємо, що переможці зможуть взяти участь у фіналі Міжнародного IT-Чемпіонату «Золотий Байт 2017» який відбудеться в квітні у м. Києві.


Фінал наближається: оголосять переможців конкурсу графіки за мотивами серіалу “Гра престолів”

У Луцьку нагородять авторів кращих графічних творів, створених за мотивами серіалу «Гра престолів».

Захід відбудеться у четвер, 16 березня, о 16:00 у арт-кафе “Стоп-Кадр”, вхід – вільний.

Організаторами творчого конкурсу виступили холдинг CID MEDIA GROUP у партнерстві з Галереєю сучасного мистецтва України “Арт-кафедра” .

Нагадаємо, що учасниками конкурсу могли стати художники і дизайнери, які мають досвід створення графічних творів, віком від 18 років.

Для участі у конкурсі учасники мали створити графічну роботу, адаптовану під А3-формат, яка відповідала б персонажам або архітектурно-ландшафтному середовищу серіалу.

Переможці конкурсу отримують грошові премії у трьох номінаціях.

Запрошуємо на семінар “Готуємо фігуру до літа без жодних дієт”

Бізнес Академія Практичного Менеджменту РМВА продовжує серію безкоштовних майстер-класів та семінарів в рамках корпоративної соціальної відповідальності та запрошує на семінар “Готуємо фігуру до літа без жодних дієт” за проектом “Живи відповідально”, розділ “Здоров’я”.

Спікер: Тарас Колодій – персональний тренер, дієтолог-консультант, майстер спорту України з кікбоксингу, засновник проекту здорового харчування EatFit.

Дата проведення: 14 березня, початок о 16:00, тривалість 1 год.20хв.

Місце проведення: Культурно-розважальний центр “Адреналін-Сіті”, срібна зала кінокомплексу.

Вхід вільний.

Живи відповідально – подбай про своє здоров’я!

У PMBA відбувся тренінг “Фінанси для нефінанситів”

11 березня у Бізнес Академії Практичного Менеджменту PMBA відбувся черговий тренінг “Фінанси для нефінанситів” в рамках безкоштовної програми “Від ідеї до стартапа” для учасників АТО та членів їх сімей.

Нагадаємо, що зазначена навчальна програма стартувала у PMBA наприкінці жовтня 2016 р. в рамках корпоративної соціальної відповідальності Інвестиційної Групи “VolWest Group” та розрахована для тих, хто був відірваний від свого соціального життя, кому довелось змінювати сферу діяльності та тих, хто прагне пришвидшити свій період соціальної адаптації і твердо стати на ноги, започаткувавши власну справу.

39 зареєстрованих слухачів програми зможуть отримати цілісне та системне бачення усіх аспектів бізнесу, розуміння сучасних підходів до побудови стратегії бізнесу, управління людськими ресурсами, маркетингом та фінансами, застосування інформаційних технологій у бізнесі.

MASTER CLASS OF ARTIST GALINA IVASHKOV "MELODIES OF SPRING", FEBRUARY 23, 2017

КСВ ФОРУМ.КРЦ АДРЕНАЛІН СІТІ, 3 ЛЮТОГО 2017 Р.

ФЕСТИВАЛЬ ВЕРТЕПІВ СТОП КАДР

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ