Search
Close this search box.

19 серпня 2016р. У Бізнес Академії навчали формувати та досягати цілей

Чи правильно ми розставляємо цілі у нашому житті? Чи залежить наш успіх від правильної постановки мети? Чим різняться цілі від мрій? Зрештою, як навчитися правильно формувати життєві цілі? Відповіді на ці питання прозвучали під час тренінгу “Цілепокладаня та формування позитивної мотивації”. Тренінг відбувся  у п’ятницю, 19 серпня  у Бізнес  Академії Практичного Менеджменту (PMBA).
Тренінг провела  кандидат психологічних наук, доцент, керівник ГО «Західноукраїнська асоціація арт психологів та арт терапевтів», тренер освітніх тренінгів, член АППУ Олена Ставицька.

«Все, що не сформовано нами як ціль, є марною тратою часу”

Як розповіла бізнес-тренер важливо розділяти бажання і мрії від цілей, які можуть входити у цілі та бути важливими елементами цілепокладання.
На формування цілей кожної людини впливають зовнішні (економічне становище, вплив оточуючих) та  внутрішні фактори такі як стан здоров’я, страхи, почуття відповідальності.
Обов’язковою умовою успіху є наявність чіткої цілі.  Дослідження психологів свідчать, що успішні люди зажди мають ціль і знаходять ефективні шляхи їх досягнення. В той же час невдахи завжди вагаються  не можуть чітко сформулювати власні очікування від життя й відповідно,  працюють для досягнення цілей інших людей.
За словами Олени Ставицької, чіткість цілей мобілізує зусилля та отримує схвалення зі сторони оточення. Люди цінують тих, хто знає чого хоче від життя. Наявність чітких цілей дозволяє уникати аналізу свого минулого й дозволяє дивитися вперед, думати про бажане майбутнє.

“Не тратьте часу на переконання мрійників, які живуть минулим, в якому ковбаса коштувала 2 гривні. Єдине, що можна взяти з минулого – це досвід”

Визначені цілі приводять до успіху. Планування кроків на шляху до реалізації цілей процес не лише креативний, а й корисний, захоплюючий, інтригуючий  Такий, що сприяє особистісному розвитку та професійному становленню.
Цілепокладання  включає у себе визначення потреб та інтересів, що підлягають задово-ленню; з’ясування наявних для задоволення цих потреб та інтересів ресур¬сів, сил і можливостей учасників діяльності; вибір потреб чи інтересів, задоволення яких за обсягом витрат сил і засобів дасть найбільший ефект; формулювання мети.

Цілі діляться на кілька видів: особистісні і соціальні; близькі (хочу вже) і далекі (5-10 років у майбутнє); матеріальні і духовні.

Кожна ціль у нашому житті надає сенс людській активності, заставляє визначити пріоритети та проектує нашу діяльність, концентрує зусилля та носить позитивне  емоційне підкріплення.
Учасники тренінгу виконали ряд практичних вправ та взяли участь у психологічних іграх, рефлексії та обмінялися ролями.

15 серпня 2016р. 7 тисяч гривень, 600 коліс й море позитиву – як «Адреналін Сіті» святкував День народження!!!

7 тисяч гривень, 600 коліс й море позитиву – як «Адреналін Сіті» святкував День народження!!!

З нагоди 7-ої річниці Дня народження культурно-розважального центру “Адреналін Сіті” у Луцьку відбувся третій “ВелоЕкоФест-2016”.
Захід пройшов у суботу, 13 серпня. Після офіційної реєстрації 303 велолюбителі проїхалися вулицями Луцька, щоб привернути увагу до проблем довкілля та пропагувати здоровий спосіб життя, а також заохотити жителів міста віддавати перевагу велосипедам. Долати маршрут у понад 15 кілометрів зібралися люди різного віку та професій. Багато хто прибув сюди цілими сім’ями, а наймолодшому учаснику велопробігу не виповнилося й двох років.
До слова, всім бажаючим на велосипеди прив’язували зелені стрічки та повітряні кульки, що символізують чистоту та гармонію з природою.

Після урочистого виконання національного гімну, велосипедисти організованою колоною рушили у путь. Порядок та супровід велосипедистів на автошляхах забезпечували патрульні поліцейські та автомобіль швидкої допомоги.
Приємно відзначити, що учасники “ВелоЕкоФесту” привернули увагу багатьох лучан, які радо вітали велобайкерів, вигукували “Слава Україні!” , “Ми з вами!” та сигналили з автомобілів.

Здолавши маршрут, на всіх чекала розважальна програма з конкурсами і призами.
Дорослі змагалися у вправності забити гол у ворота верхи на велосипеді та у Sur place (стійка на велосипеді без опори на землю) та відгадували непрості загадки про велосипедний спорт. Переможці конкурсів отримали у якості подарунків аксесуари до велосипедів.

Від генеральних спонсорів фесту серед присутніх було розіграно 4 солодких набори від мережі гартівень “Карамеля”, 4 сертифікати на 100 гривень від мережі піцерій “Тарантелла”, 4 сертифікати на 250 гривень від інтернет-магазину продуктів “Наш Край”, а також сертифікати на 100, 200, 300 та 500 гривень від “Адреналін Сіті”.

Шквал емоцій та оплесків присутніх зірвали запальні танці від гурту Diva Dance Family, виступ трікерів та пітбоксера.

Потому перейшли до розіграшу головного призу – 7000 гривень від генерального партнера велофесту магазину “Велозона”.
Шляхом випадкового вибору “рандом” щасливим переможцем та власником сертифіката на 7000 гривень на товари від “Велозони” став 25-річний ківерчанин Юрій Шульгач.

Юра працює контент-менеджером на фірмі “Металлах” та активно займається велоспортом. Як розповів хлопець, дізнався про велопробіг із соцмереж та вирішив вперше проїхатися разом з іншими велолюбителями по місту.
“З дитинства любив кататися на велосипеді. Зараз їздимо разом з друзями”, – розповідає Юрій, – “У те що можна виграти головний суперприз мав сумніви, а виявилось, що виграти може кожен, хто любить їздити на велосипеді. Тому всі хто їздить, нехай продовжують, а хто ще не освоїв велосипед обов’язково це зробіть. До того ж, це корисно для здоров’я”, – побажав усім щасливий власник сертифіката.
У День народження «Адреналін Сіті» ніхто не залишився без подарунка. Браслети усіх учасників обмінювали на сертифікати на розваги у культурно-розважальному центрі. Завершило свято яскраве конфеті та колективне фото усіх учасників “ВелоЕкоФесту-

2016!”.

8 серпня 2016. Меценати влаштували день розваг для дітей Горохівщини

Незабутній  день розваг влаштували для п’ятнадцяти  дітей бійців АТО  координатори проекту «Меценати для солдата» спільно з інвестиційною компанією «VolWest Group» у рамках соціального проекту .

Маленьке свято розпочалося з розваг у культурно-розважальному центрі “Адреналін Сіті”. Тут діти переглядали мультфільми, веселились на батутах і гірках у парку розваг «Кенгуру», найсміливіші – підкорювали мотузковий лабіринт та скеледром. Потому всі грали у боулінг.

Повеселившись досхочу, діти помандрували до центру на майстер-клас з приготування піци і обід у піцерії «Тарантелла”.

Діти зосереджено слухали всі настанови та поради досвідченого піцайола та захоплено створювали справжній  італійський делікатес.  У кожного вийшла своя оригінальна піца, і – найсмачніша, бо створена власними руками.

Посмакувавши апетитною піцою,  юні горохів чани відправились на екскурсію до Луцького зоопарку та частуванням солодким морозивом.

Активіст проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський розповів, що вже неодноразово організовували таке свято для діток учасників АТО спільно з компанією «VolWest Group», і планують продовжувати цю співпрацю, адже ці діти як ніхто інший потребують уваги та позитиву.

“Щиро дякуємо усім партнерам та меценатам хто долучився до незабутнього дня для горохівських діток, що приїхали з глухих сіл – завдяки Вам їхній день став святковим та сповненим багатьма приємними моментами і сюрпризами!”, –  зазначив Руслан Теліпський.

Без сумніву, свято вдалося, а  посмішки, позитивні емоції і незабутні спогади про подорож юні горохів чани повезуть з собою додому.

2 серпня 2016р. «Демидів-продукт» дістався Нью-Йорка

 

Виробники сповідують принцип здорового харчування

На Центральному ринку Луцька зустрів торговця, який не мав відбою від покупців. Чоловік поряд із продавцями домашніх харчів пропонував виключно заводський продукт у скляних баночках – ароматний консервований хрін з буряком. Смакоту хапали миттю.

– Повірте, то є хітом продажу, – запевнив торговець. – Продукція ліпша за домашній хрін. Як і більшість товарів «Демидів-продукту».

 

АМЕРИКАНЦІ ОЦІНИЛИ ПРОДУКТ БЕЗ ХІМІЇ

Виявляється, на ринках краю неабияк популярні плодоовочеві, рибні та м’ясні консерви, соки, повидло, різноманітні соуси Демидівського консервного заводу. Приваблює насамперед вигідне співвідношення ціни-якості та екологічна чистота сировини.

– Товар дешевший, ніж у конкурентів, що важливо у нинішню кризу. Достойна якість. І головне – консерви містять натуральну сировину без додавання жодних хімічних добавок. Знаю те, бо торгую їхніми харчами вже шість років, – переконує підприємець з Луцька Володимир Жулинський.

Красномовним підтвердженням якості є експорт продукції за кордон – у Німеччину, США, Грузію, Молдову. Скажімо, нещодавно 20-тонна партія березового соку ТМ «Демидів-продукт» вирушила до Нью-Йорка. Як розповів директор з розвитку Демидівського консервного заводу Олег Кобись, нині за океаном триває потужна рекламна кампанія продукту.

 

– Сік оригінальний за своїм складом. По-перше, там немає цукру. Для смаку додаємо природний підсолоджувач, так звану медову траву. По-друге, продукт стовідсотково натуральний, без жодних консервантів. Саме це зацікавило вимогливих американців, – зазначає директор.

 

До всього, на заводі – прискіпливий контроль за якістю. Виробник дає стовідсоткову гарантію безпечності товару, оскільки відстежує походження сировини, лабораторно досліджує овочі та фрукти, м’ясо і рибу. Далі виробляють консерви за передовою технологією та оригінальною рецептурою.

– Мова про те, що більшість консервів, скажімо, плодоовочевої групи робимо за, так би мовити, домашньою технологією – без додавання жодних консервантів та інших хімічних домішок, – каже Олег Кобись. – Зрозуміло, що по-справжньому натуральний товар довго не зберігається. Однак цю природну вітамінізовану продукцію можна сміливо давати дітям без жодних застережень.

У ПІСТ – РИБА, НА СВЯТА – ХРІН І СОУСИ

Підприємство орієнтується не лише на екологічно чистий і натуральний продукт, але й сезонність споживання продукції. Щоб консервовані харчі були тільки з городу, переробляють найсвіжішу натуральну сировину у сезони дозрівання.

– Зазвичай хрін із буряком купують на Новий рік і Різдво. Тому заготовляємо і консервуємо в цей період. Те саме з рибою – консерви переважно купують у піст. Тому до посту запасаємося великими партіями рибних консервів, щоб споживачі могли ласувати найсвіжішою рибою, – роз’яснює директор з розвитку «Демидів-продукту».

Серед товарних груп безумовним бестселером є 340-грамовий «Хрін столовий з буряком». Популярний до того, що на ринках з’явилися підробки товару.

Вирізняється й томатна група – лечо, пасти, соуси. Особливо популярними є соуси «Чилі», «Лечо», «Сацебелі». Влітку хітом є «Шашличний соус», «Український», «Краснодарський».

 

– У 2016-му розпочали розливати оцет звичайний. Цього сезону плануємо виробляти яблучний, винний, виноградний і натуральний, так званий спиртовий оцет, – зазначає директор з розвитку «Демидів-продукту» Олег Кобись.

Понад 30 відсотків продукції експортують за кордон. Щоб втриматися на плаву, бо в 2014 році на рику консервної продукції продаж знизився на 40 відсотків, а впродовж наступних двох років – ще на 15%. Дається взнаки купівельна спроможність населення.

– Та, попри кризу, цього року ми запустили лінійку рибних консервів, – констатують на підприємстві.

 

Новаторство в тому, що досі практично ніхто не переробляв рибу на Волині та Рівненщині. Це завжди була прерогатива Одеси, Криму, інших приморських областей, де здавна безліч рибопереробних заводів. Однак заради споживачів Демидівський консервний завод частково змінив профіль на нестандартний.

– Багато риби імпортують через нас – скажімо, скумбрію, сардини, тунець та подібну. Відтак ми сіли-подумали: чому би нам цим не зайнятися? Завод-то наш – консервний. Потихеньку розпочинаємо це робити.

Нині «Демидів-продукт» пропонує волинянам смачні і поживні рибні консерви з виключно натуральної сировини: «Сардини в олії», «Скумбрія атлантична з додаванням олії», «Бички в томатному соусі», «Кілька в томатному соусі».

ХРАНИТЕЛІ ДАВНІХ КУЛІНАРНИХ ТРАДИЦІЙ

До всього, виробник іде назустріч замовнику. Наприклад, торік, коли відправляли консервацію в Німеччину, то доводили до смакових вимог замовника консервовані помідори.

– Змінювали рецептуру по кілька разів на день, поки німець не визначився зі смаком. Зійшлися на помідорах з порічками. Тобто гнучко ставимося до вимог – як із рецептурою, смаком, так і по тарі. Комусь подобається півлітрові банки, комусь літрові. Для нас клієнт завжди правий, – наголошує Олег Кобись.

На заводі пропонують будь-яку тару. Але намагаються працювати переважно зі скляною. Європа та Америка тяжіють до скла. Це екологічно безпечніша тара.

 

– Звісно, виходить дорожче, але нам головне здоров’я споживача. Адже скло – природніший матеріал, ніж пластик, – зазначають фахівці Демидівського консервного заводу.

Також використовують металеві банки, які всередині покривають паком, щоб не було контакту харчів із металом. І це екологічний метод консервування.

До речі, через два роки Демидівський консервний завод відзначатиме півстолітній ювілей. Підприємство засноване 1968 року. І відтоді дотримується найліпших тогочасних традицій кулінарії. Насамперед, це використання натуральної екологічної сировини і виготовлення продукції за давніми перевіреними рецептами. Не дивно, що харчі заводу, який від часів заснування змінив торгову марку з «ДКЗ» на «Демидів-продукт», користується неабияким попитом серед справжніх гурманів – шанувальників натуральної домашньої смакоти.

– А ще намагаємося не підвищувати ціни на наші товари, щоб будь-хто із співвітчизників зміг собі дозволити їсти якісний, екологічний і смачний продукт, – наголошує директор з розвитку «Демидів-продукту» Олег Кобись.

Роман ЖИЖАРА

 

1 серпня 2016 р. У «VOLWEST GROUP» – 13 корпоративна Спартакіада!

Напередодні свята торгівлі, 30 липня, усі бізнеси групи компаній «VolWest Group» зібралися на масштабні щорічні спортивні змагання, що вже традиційно проводяться у Центрі дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті». Цьогорічна спартакіада «VolWest Group» стала тринадцятою в історії компанії.

Цьогоріч у спартакіаді взяло участь шість команд: команда «VolWest» складалася з управляючої компанії «VolWest Group», ІТ-компанії «SoftWest Group», Волинської філії комп’ютерної академії ШАГ та бізнес академії РМВА; команда «Сімейний продукт» мала у своєму складі холдинг «CID Media Group» та компанії «ДемидівПродукт» і «Кава Груп»; «СМАРТ Тарантелла» об’єднала працівників «SMART Logistics», мережі гуртівень «Карамеля» та мережі піцерій «Тарантелла»; «Техно Модуль» включала компанії «Техно Модуль Ультра», «Техно Модуль Будівельний», виробничо-рекламну студію «Арт-Хаус» та СТО «Прибалтсервіс»; ще дві окремі команди складалися з працівників мережі «Наш Край» та«Адреналін Сіті».

 Традиційно змагання відбувались у ЦДР «Адреналін Сіті»Традиційно змагання відбувались у ЦДР «Адреналін Сіті»
 На відкритті змагань вітальне слово виголосив співзасновник «VolWest Group», відомий письменник та журналіст Іван КорсакНа відкритті змагань вітальне слово виголосив співзасновник «VolWest Group», відомий письменник та журналіст Іван Корсак
 Привітав учасників також генеральний директор «VolWest Group» Вадим СупрунюкПривітав учасників також генеральний директор «VolWest Group» Вадим Супрунюк
 Головний суддя змагань Дмитро ГолоскоковГоловний суддя змагань Дмитро Голоскоков
 Вболівальників зібралося чималоВболівальників зібралося чимало
 Цьогорічна спартакіада стала тринадцятоюЦьогорічна спартакіада стала тринадцятою

Команди змагалися за першість у футболі, парковому волейболі, бадмінтоні, настільному тенісі, великому тенісі, дартсі, стрільбі, армреслінгу, гирьовому спорті, картингу, жимі пресу, більярді, шашках, риболовлі, боулінгу, легкоатлетичній естафеті, а також у перетягуванні канату та веселій естафеті.

Змагання були по-справжньому запеклими. Дві команди-лідери буквально виривали перемогу одна в одної й навіть набрали однакову кількість балів – по 44. Тож переможця визначили згідно з Положенням про спартакіаду, за яким у разі однакової кількості набраних балів, перемога дістається команді, яка має у своєму арсеналі більше перших місць у різних видах спорту. Таким чином, перше місце дісталось «Нашому Краю», другі – «Адреналін Сіті», третє місце – об’єднана команда «VolWest», четверте місце – ОК «Техно Модуль», п’ята сходинка – «СМАРТ Тарантелла» і останні – ОК «Сімейний продукт».

Попри дух суперництва, навіть аутсайдери змагань не надто розчарувались через поразку, адже мали можливість поспілкуватись з колегами та зарядитись позитивною енергією. Спартакіада «VolWest Group» – не лише спортивне змагання, але й важливий корпоративний командоутворюючий захід, покликаний згуртувати співробітників великої компанії, загартувати їх до перемоги, зміцнити корпоративний дух та залучити «волвестівців» до здорового способу життя.

До слова, працівники також мали можливість відпочивати з сім’ями. Для дітей, яких зібралося близько трьох сотень, на цілий день була розпланована цікава розважальна програма з аніматорами, конкурсами та розвагами.

 Команда «VolWest»Команда «VolWest»
 Команда «VolWest»Команда «VolWest»
 Команда «Наш Край»Команда «Наш Край»
 Команда «Адреналін Сіті»Команда «Адреналін Сіті»
 Команда «Сімейний продукт»Команда «Сімейний продукт»
 Команди готові до змагань!Команди готові до змагань!
 Діти працівників – справжні патріотиДіти працівників – справжні патріоти
 Одна з наймолодших вболівальницьОдна з наймолодших вболівальниць

ІНІЦІАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ