Прес-релізи
04-04-2018 15:24 1,627
SPAR відкрив супермаркет у Закарпатті

30 березня у місті Берегове відбулося урочисте відкриття супермаркету SPAR. Новий ТЗ розташований за адресою: площа Героїв, 6. Торговельна площа супермаркету – 320 кв. м. Для зручності покупців працює 5 кас. Це вже 12 магазин мережі в Україні відкритий на умовах франчайзингу.

Відвідувачів приємно вразили широкий вибір викладеного на полицях товару – від екзотичних фруктів та продуктів до предметів побуту, а також помірні ціни. Родзинкою стали приготування піци, смажених ковбасок, хот-догів, які можна взяти із собою. При магазині діє також своя пекарня, звідкіля запашний хліб, батони, булочки потрапляють прямо на прилавок. Звичайно, напередодні свят не обійшлося і без оригінальних пасок.

З нагоди відкриття містянам запропонували широку й насичену святкову програму. Бажаючим надували повітряні кульки, проводили безпрограшну лотерею, різні конкурси. Зокрема, користувались успіхом змагання, хто довше протримає на витягнутих руках ящик пива – переможець забирав його собі безкоштовно. У дітей користувався попитом аква-грим.

Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 12 тисяч магазинів, які діють у 44 країнах світу. Нагадаємо, що наприкінці грудня сучасний франчайзинговий заклад під брендом SPAR відкрили у Виноградові та Луцьку.