Прес-релізи
22-01-2018 13:04 1,449
Як волвестівці в ополонку пірнали та у хокей грали

Вже традиційно у свято Водохреща активні та натхненні працівники групи компаній ІГ «VolWest Group» вирушили у корпоративну поїздку аби скупатися в освяченій воді задля оздоровлення і підтримання віковічних українських традицій.

Цього року волвестівці побували на річці Стир у селі Жидичин Ківерцівського району.
День розпочався з Служби Божої у Свято-Миколаївському монастирі. По тому, всі миряни організованої ходою вирушили на берег річки аби освятити воду та зануритись у крижану купіль.

Тут на весь чесний люд чекали і еменесники з гарячим чаєм, і браві козаки з гарматами, і музики з бубнами.

Після водосвяття пірнали у воду та просили аби Бог послав здоров’я на весь рік. По тому смакували гарячий куліш, запивали наливками, веселилися під колядки та співи троїстих музик. І навіть морозний вітер не завадив відчути дух справжнього Водохреща.

Свято продовжилось на території КРЦ «Адреналін Сіті», де волвестівці уже в 15-тий рік поспіль розіграли корпоративний хокейний “Кубок Василя”.

Цьогоріч звання кращого хокеїста виборола команда компанії “Техно Модуль”, друге місце за хокеїстами КРЦ «Адреналін Сіті», почесне третє місце дісталося команді “VolWest Group”.

Всіх вболівальників, які прийшли підтримати відважних хокеїстів та спортсменів частували гарячим чаєм, запашним глінтвейном та смачним шашликом від відпочинкового дворища “Словограй”.