Прес-релізи
24-07-2017 11:00 4,488
SPAR відкрив новий магазин у Тернополі

20 липня Компанія «SPAR Україна Корпорейшн», ( Інвестиційна Група VolWest Group (м. Луцьк) відкрила франчайзинговий магазин у місті Тернопіль. Це другий торговий об’єкт світової ритейлерської мережі в Україні.
Тернопільський SPAR-EXPRESS, площею 75 м.кв., розташований у центральній частині міста за адресою: вулиця Кардинала Йосипа Сліпого, 5.
Новий магазин SPAR-EXPRESS здивує покупців сучасним дизайном, над яким працювали британські дизайнери, цікавими нестандартними рішеннями рітейлу та домашньою атмосферою.
У SPAR-EXPRESS покупці можуть придбати смачну піцу, за приготуванням якої можуть спостерігати клієнти, бургери, хот-доги, паніні, сендвічі, а також випити запашної кави з тістечками.
В асортименті товарів акцент зроблений на продуктах, притаманних для маркетів експрес-формату – напої, снеки, фреш-асортимент.
У найближчих планах компанії «SPAR Україна Корпорейшн» відкрити ще 15 магазинів. Наразі команда фахівців SPAR Україна працює над відкриттям 23 торгових об’єктів у Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Сумській та Черкаській областях.
Детальна інформація для партнерів розміщена на сайті www.spar.ua та на сторінці у соціальній мережі Фейсбук www.facebook.com