Прес-релізи
09-06-2017 10:26 1,070
Гра інтелектуалів: VolWest Group провів 5-й шаховий турнір

Якщо пересічну людину спитати, чи існує така гра – і «розважальна», і «розвиваюча»? Так, існує!
Шахи – інтелектуальна гра, яка розвиває розумові здібності, логічне мислення і насправді є чудовим способом провести вільний час з користю.

Варто відзначити, що навіть в сучасному автоматизованому світі шахи мають своїх прихильників і для багатьох залишаються цікавою настільною грою.

Вже традиційно у групі компаній VolWest Group проходить щорічний турнір з шахів. Цьогоріч він став п’ятим по рахунку.

Позмагатися в інтелектуальній грі в арт-кафе “Стоп-Кадр” зібралось вісім учасників. Змагання тривали понад три години, зіграно 20 партій.

Як відзначив, головний суддя змагань, президент волинського шахово-шашкового клубу «Біла тура» Микола Проскуровський, учасники показали високий рівень підготовки та гарні результати.

Беззаперечними переможцями стали співробітники культурно-розважального центру Адреналін Сіті. Почесне третє місце здобув Анатолій Бєляков, друге місце – у Ігора Васіна. Переможцем турніру та володарем золотої медалі і кубка став Дмитро Васін. Призери змагань нагороджені подарунковими сертифікатами від “Адреналін Сіті”.

В цілому турнір виявився цікавим та напруженим. Є сподівання, що на наступний турнір збереться ще більше учасників, який відкриє нові імена шахістів.