Прес-релізи
06-03-2017 17:28 1,149
Інвестиційний форум в Луцьку INVEST FORUM 2017

24 березня 2017 року у Луцьку відбудеться інвестиційний форум INVEST FORUM 2017.
Тема форуму: Перспективні напрямки розвитку української економіки та їх інвестиційна привабливість.
Організатор – Бізнес Академія Практичного Менеджменту.
Початок заходу о 09:30 год.
Місце проведення: м.Луцьк, КРЦ “Адреналін Сіті”, вул. Карбишева,1

Детальна програма форуму та умови участі на сайті http://invest.wmf.com.ua/.

Інвестиційна діяльність відіграє важливу роль в економічних процесах країни, оскільки завдяки залученню інвестицій створюються нові підприємства, запроваджуються інновації, розвивається інфраструктура загалом.
Участь у цьому заході допоможе  дізнатись про привабливі для інвестицій сектори української економіки: які перспективи та можливості для українського бізнесу.

Модератор форуму – Євген Пенцак, сертифікований викладач з фінансової математики та оцінки цінних паперів, автор численних публікацій з економетрики та ризик-менеджменту, учасник багатьох міжнародних конференцій, розробник інтелектуальних ігор для менеджерів THINKERS.
Євген Пенцак має 10-річний досвід професійної інвестиційної діяльності на фондових валютних та сировинних ринках Європи, Америки і країн БРІК.
Розробляв моделі портфельного управління і поведінкові стратегії, засновані на надмірній психологічній реакції учасників ринку та оцінках професійних аналітиків, у рамках послуг private banking для швейцарських банків.
Розробляв моделі оптимального управління імунізацією портфелів облігацій для американських пенсійних фондів, а також стратегії хеджування валютних і політичних ризиків для приватних інвесторів.автор численних публікацій з економетрики та ризик-менеджменту, учасник багатьох міжнародних конференцій.

Серед спікерів форуму:

Віктор Корсак, Голова ради директорів Інвестиційної Групи VolWest Group, доктор економічних наук.

Антоніна Гапченко-Кутова, керуючий партнер компанії Pro Capital Investment

Грегорі Перельман, керівник аналітичного департаменту стратегічних бізнес-ініціатив Wells Fargo Bank, Сан-Франциско, Каліфорнія.

Євген Нетреба, співробітник Інвестиційної компанії Chernovetskyi Investment Group.