Прес-релізи
08-04-2016 00:00 823
8 квітня 2016 р. Компанія “ВолВест Груп” посприяла зустрічі волинських бійців АТО з Ніком Вуйчичем

Завдяки сприянню інвестиційної компанії “ВолВест Груп” 7 квітня волинські бійці АТО разом із координаторами поїздки волонтерами руху “Меценати для солдата” побували на зустрічі з відомою людиною-легендою Ніком Вуйчичем, який виступив на   НСК “Олімпійський” у Києві із мотиваційною програмою.

Нік Вуйчич є відомим оратором, мотиваційним тренером коучером із неймовірною силою волі. Ця людина переборола усі фізичні, психологічні та соціальні перепони. Нік об’їздив більше 45 країн, виступаючи у школах, університетах та інших організаціях. Своїм прикладом він кожного дня вселяє віру і надію в серця мільйонів людей по всьому світу.

Компанія “ВолВест Груп”, виступила ініціатором поїздки, придбала та передала бійцям АТО квитки на захід. Послухати програму-тренінг “Життя без кордонів” їздили 38 волинян.

Керівник соціального проекту компанії “ВолВест Груп” Вікторія Матвіюк розповіла, що дізнавшись про приїзд Ніка Вуйчича до України, одразу вирішили підтримати волинських вояків і організувати для них поїздку.

“Ми розуміємо, що пройшли ці люди, і як для них важлива саме психологічна підтримка.  Сподіваємось, що ця зустріч допоможе їм налаштуватись на подальший розвиток, додасть сил і наснаги до життя”, – розповіла Вікторія Матвіюк.

Координатор волонтерського руху «Меценати для солдата» Неоніла Головатська додала, що зустріч стала для них ще одним шансом перебороти свій напружений стан після участі в АТО.

“Нік Вуйчич. “Життя без обмежень”. Це варто побачити і варто почути. Дякую волонтерській організації “Меценати для солдата” а також “ВолВест Груп” за надану можливість отримати море позитивних вражень і емоцій”, – ділиться враженнями Олег Кобилинський і цитує слова Ніка Вуйчіча.

Волонтерка Наталія Чуль розповіла, що хлопці були на надзвичайному емоційному підйомі.

“Чимало з них – після полону, після принизливих парадів, після поранень. Двоє бійців наважились на подорож з протезованими кінцівками, серед нас були і Кіборги, й ті, що пройшли Савур Могилу, Дебальцеве, Іловайськ, був серед нас і незрячий боєць з мамою – тобто це ті, у кого є тисячі причин щодня втрачати себе та ображатись на людей. Без сумніву – ця подія матиме наслідки у їх вірі в себе і любові до життя. Зрештою, найкращими подяками для вас будуть їх обличчя під час подорожі та події на НСК “Олімпійський”, – поділилася Наталія.

Помітно, що бійці надзвичайно задоволені поїздкою, ділилися позитивними емоціями та враженнями від побаченого і почутого.