Прес-релізи
20-12-2016 10:16 2,107
Мережа “Наш Край” відкрила чотири нові ТЗ на умовах франчайзингу

Одразу чотири нові торгові заклади нещодавно відкрила мережа супермаркетів “Наш Край” у Київській, Волинській, Житомирській та Тернопільській областях на умовах франчайзингу.
11 грудня «Наш Край» у форматі “біля дому” запрацював у місті Бориспіль на вул. Котовського, 81А. Торгова площа – 105 м.кв. Покупців обслуговує дві каси. Працює відділ власної випічки.
Ще один “магазин “Наш Край”-експрес відкрився у с. Липини Волинської області. Рзташований новий ТЗ на просп. Відродження, 50А/ 96. Торгова площа – 40 м. кв. Працює одна каса.
16 грудня новий магазин мережі супермаркетів “Наш Край” відкрився у смт. Попільня Житомирської області. Торговий заклад працює у форматі “біля дому” на вулиці вул. Богдана Хмельницького, 2/40. Торгова площа – 140 м. кв. Покупців обслуговує дві каси.
17 грудня новий ТЗ “Наш Край” (формат експрес) відкрився у місті Теребовля на вул. М. Паращука, 5. Торгова площі – 110 м.кв. Для покупців працює дві каси.


Всі торгові заклади мережі супермаркетів «Наш Край» працюють на умовах франчайзингу.
У нових супермаркетах «Наш Край» діє програма лояльності, що дозволяє покупцям накопичувати бонуси та економити на наступних покупках.
Свіжість, гостинність, завжди вигідно – це по-нашому!