Прес-релізи
11-11-2016 10:44 1,885
МЕРЕЖА “НАШ КРАЙ” ПОПОВНИЛАСЬ П’ЯТЬМА НОВИМИ ТЗ

    Ще в чотирьох областях: Волинській, Київській, Львівській та Дніпропетровській відкрилися нові магазини «Наш Край» на умовах франчайзингу.
    Зокрема, два торгових заклади мережі відкрилися на Львівщині. 29 жовтня «Наш Край» у форматі “біля дому” запрацював у місті Жовква на вул. Львівській, 33. Торгова площа – 150 м.кв. Покупців обслуговує дві каси.
    “Наш Край”-експрес відкрився у м. Дрогобич на вул. Стрийській,83. Торгова площа – 80 м. кв.
    5 листопада новий магазин мережі супермаркетів “Наш Край” відкрився у місті Луцьку. Торговий заклад працює у форматі “експрес” на вулиці вул. Федорова, 5. Торгова площа – 95м. кв. Покупців обслуговує дві каси.
    9 листопада новий ТЗ “Наш Край” (формат експрес) відкрився у місті Дніпро на просп. Слобожанський, 2. Торгова площі – 86 м.кв. Для покупців працює дві каси.
    Ще один “Наш Край” у форматі “експрес” запрацював 9 листопада у місті Ірпінь на Київщині. Розміщений новий ТЗ на вулиці Українській, 83 Б. Торгова площа 105 кв. м. Покупців обслуговує дві каси.


    Всі торгові заклади мережі супермаркетів «Наш Край» працюють на умовах франчайзингу.
    У нових супермаркетах «Наш Край» діє програма лояльності, що дозволяє покупцям накопичувати бонуси та економити на наступних покупках.
    Свіжість, гостинність, завжди вигідно – це по-нашому!